Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Veel emoties

We hebben ze allemaal emoties. Emoties is wat ons onder ander ook mens maakt. Door emoties kunnen we dingen heftiger en fijner ervaren. Als we deze emoties niet hadden zou het ook maar een saaie en eentonige wereld worden. Bijvoorbeeld wanneer er een loterij gewonnen wordt door iemand en hij een neutrale reactie geeft zou iedereen nu enorm verbaasd zijn. Of wanneer er iets ergs gebeurd bij een dierbaar persoon en er geen verdriet naar boven komt zou dit apart zijn. Het is dan ook goed dat we emoties hebben en deze ook nog eens durven uiten. Maar niet iedereen kan goed om gaan met zijn of haar emoties. Er zijn veel mensen die een Hsp coach nodig hebben omdat zij hooggevoelig zijn. Mensen die hooggevoelig zijn kunnen minder goed met hun emoties om gaan, doordat ze onder andere prikkels niet goed kunne verwerken. In dit artikel zal er meer informatie gegeven worden over mensen die hooggevoelig zijn en wat daar allemaal bij komt kijken.

Zoals gezegd zijn emoties enorm fijn om te hebben en zijn ze ook nodig in het leven van een mens. Maar er zijn dus ook zoals gezegd mensen die doordat ze prikkels niet goed kunnen verwerken teveel emoties tonen en krijgen. Hulp bij hsp is dan ook nodig voor deze mensen. Deze hulp zal er voor zorgen dat ze om kunnen gaan met de prikkels. Door zaken weg te halen die niks met de patiënt te maken hebben krijgt de patiënt een beter beeld over zichzelf waardoor hij of zij beter zal kunnen om gaan met de prikkels. Wanneer een patiënt behandeld is zal hij of zij een duidelijker beeld hebben over zichzelf en gelukkiger in het leven staan.

Iedereen zou moeten kunnen genieten van zijn of haar emoties. En wanneer iemand hooggevoelig is dan is het fijn dat er altijd een HSP coach is die dit kan verhelpen.

https://onesessioncoaching.nl/