Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Een prachtig lamelparket voor een goede prijs bij Bax Houthandel!

Ik heb laatst een mooi lamelparket gekocht voor ons nieuwe huis! Samen met mijn vriendin hebben we eindelijk een eigen appartement kunnen kopen voor een mooie prijs. Gelukkig hoeven we aan het appartement zelf niet veel meer te doen, alleen de vloer. De vloer van het appartement was van tapijt en zaten veel vlekken in. Dus deze moest vervangen worden door een lamelparket. Maar waar konden we voor een goede prijs een lamelparket scoren?!

Een lamelparket zoeken onder ons budget

Het zoeken naar een lamelparket onder ons budget was nog een moeilijke opdracht. Omdat we ons huis al hadden gekocht, was ons budget voor de vloer niet al te hoog. We hadden ook een beetje haast hiermee, want we wilden zo snel mogelijk in het huis intrekken. Daarom gingen we snel in onze omgeving kijken naar verschillende aanbieders. De eerste paar waar we een gesprek mee hadden, waren niet overtuigend genoeg. Na een tijdje zoeken, gingen we op het internet kijken naar verschillende websites die misschien meer konden aanbieden! Gelukkig was er aanbod van hier tot Tokyo! De eerste paar websites vonden we van onze omgeving waar we al waren geweest. De andere die we tegenkwamen waren hoopvol voor ons. We kwamen als eerst bij Bax Houthandel terecht en daar zijn we niet weggegaan!

Bax Houthandel gaf ons goed advies!

Op de website van Bax Houthandel was een assortiment van verschillende vloeren echt mega breed en diep. Ze hadden echt van alles en nog wat aan te bieden, zoveel dat wij door de bomen het bos niet meer zagen. Daarom maakte we een afspraak bij Bax Houthandel om te vragen wat hun advies was. Op de afspraak vertelden we ons probleem en vroegen wij om advies. Ze gaven ons super advies dat wij hebben opgevolgd en dat was een van de beste keuzes die we hadden kunnen maken! Onze vloer zit er nu in en we zijn er heel blij mee.

Wilt u meer weten over Bax Houthandel en zijn producten? Bekijk dan de website van ons via www.baxhouthandel.com voor meer informatie over de producten en diensten die zij voor u kunnen betekenen.