Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Digitaal, maar persoonlijk: de virtuele receptie

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat steeds meer dingen online plaatsvinden. Vergaderen met collega’s en communiceren met vrienden en medestudenten gaat via communicatieplatformen, verslagen en opdrachten worden allemaal opgeslagen in de cloud en praten gebeurt voornamelijk via mail en Whatsapp. Ook in veel ondernemingen hebben grote, papieren registratiesystemen plaatsgemaakt voor digitale bestanden en documenten, waarmee de modernisering in gang gezet werd. Desondanks sluit niet iedereen zich aan bij de nieuwe manier van werken, wat in veel gevallen leidt tot een gebrek aan efficiëntie. Wanneer overal namelijk nog een handtekening onder gezet moet worden met pen, kan dit een zeer tijdrovende klus worden. En dan hebben we het nog niet gehad over de tijd verspillende papieren bezoekersregistratie van receptionisten.

Stap over op DigiReceptie

Kan jij niet wachten tot het moment waarop de Bezoekersregistratie digitaal georganiseerd is binnen jouw onderneming? Dan is het aan te raden om een kijkje te nemen op de website van DigiReceptie, waarop direct duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn met deze bezoekersregistratie software. Het portaal maakt het mogelijk om gegevens van bezoekers overzichtelijk te noteren, waar papieren systemen ruimte overlaten voor onleesbaarheid. Vervolgens kan vanuit het portaal een bezoeker benaderd worden door een uitnodiging te sturen voor een toekomende afspraak. De lay-out van deze uitnodigingsmail kan geheel aan jou overgelaten worden, waardoor jij bezoekers op een passende manier uit kunt nodigen voor een afspraak. Na bevestiging van deze uitnodiging verschijnt de afspraak in het systeem, waarvan de receptionist op de hoogte wordt gesteld. In de tussentijd heeft hij of zij echter veel meer tijd over om andere taken op te pakken, waardoor de digitalisering van de receptie aanzienlijk veel voordelen biedt.

Naar de website van DigiReceptie

Wil jij het liefst vandaag nog aan de slag met het portaal van DigiReceptie? Breng dan snel een bezoekje aan de website voor meer informatie!

https://www.economy.nl/