Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Vespa kleuren

Bij de keuze van een nieuwe scooter kijken veel mensen als eerste naar het model en de kleur. Bij een Vespa scooter weet je op voorhand dat je een kwalitatief hoogwaardige scooter in huis haalt, dan kunnen de diverse Vespa kleuren de doorslag geven. Niet alle types zijn leverbaar in dezelfde Vespa kleuren, daarom is er een heel bijzondere drip-dip techniek waarmee naast de standaard Vespa kleuren ook custom kleuren mogelijk zijn. Hier zijn een aantal uitvoeringen in de Vespa lijn die opvallen vanwege de kleurstelling.

 

Vespa Sprint Sport SS

De Vespa Sprint is op zichzelf al een heel sportieve scooter, deze witte uitvoering maakt het helemaal een prachtige uitvoering. Ook wit kan opvallen tussen de Vespa kleuren, zeker door de rode streep aan de achterzijde. Daarnaast zijn de velgen in het zwart gespoten. Als geheel is de Vespa Sprint Sport SS een zeer stijlvolle scooter die sportiviteit uitstraalt.

 

Vespa Primavera Touring

De Vespa Primavera lijn heeft een wat meer klassiek uiterlijk in de bekende retro stijl. De Vespa kleuren voor het Touring model sluiten daar perfect bij aan. Deze Primavera is leverbaar in zilver en bruin. Beide Vespa kleuren zijn heel stijlvol en elegant. Ze vallen op zonder de aandacht te trekken. De Vespa Primavera Touring heeft ook veel details van chroom wat perfect past bij de Vespa kleuren van deze scooter.

 

Vespa kleuren of drip-dip

Drip-dip is een heel bijzondere manier om af te wijken van de standaard Vespa kleuren. De Vespa Sprint 4-takt Custom uitvoering is leverbaar in afwijkende kleuren waaronder mat blauw en mat leger groen. Dat zijn niet de standaard Vespa kleuren. Dat is mogelijk dankzij een speciale verf die over de originele lak wordt aangebracht. Deze coating tast de originele lak niet aan, en beschermt de originele Vespa kleuren. Als je uitgekeken bent op de nieuwe kleur kun je deze weer verwijderen.

 

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog veel meer Vespa kleuren afhankelijk van jouw favoriete model. Soms zijn er uitvoeringen die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn zoals de Vespa Primavera Special 70 in de originele Vespa kleuren uit 1946 Azurro en Grigio. Kijk snel in de webshop voor alle mogelijkheden.

https://www.fastfuriousscooters.nl/vespa/