Jhooghiemstra
Image default
Auto's en Motoren

Cruisen over het asfalt, de wind in uw haren

Heeft u er ook altijd over gefantaseerd? Een motor rijden over de brede, verlate wegen terwijl u de horizon tegemoet gaat met een gevoel van vrijheid, uw haren in de wind en wellicht met prettig gezelschap achterop. Met een gevoel zoals dat een ware rebel betuigt en een stoere leren jas die daar natuurlijk bij hoort. Als dat allemaal dingen zijn die u niet vreemd in de oren klinken, zult u twee dingen nodig hebben, een motor maar ook een snel motorrijbewijs halen Hengelo. Wij bieden u de beste lessen aan om uw motorrijbewijs te halen in Hengelo zodat u zo spoedig mogelijk de weg op kan scheuren en in een rechte lijn naar de vrijheid kunt rijden die zich verstopt achter de horizon. 

Expertise

Een motor rijden is heel anders dan een scooter of een auto, we zijn het niet gewend om zoveel kracht tussen onze benen te hebben, daarom leiden wij u bij motorrijbewijs halen Hengelo zorgvuldig en voorzichtig in. Uw nieuwe vervoersmiddel is namelijk uniek in zijn soort en u zult even moeten omschakelen, maar vrees niet met onze instructeurs gaat dit geheel gesmeerd, no pun intended. Zelf zijn onze instructeurs al jaren aan het rijden op motors over wegen bij hoge snelheden en uiteraard met een gevoel van vrijheid en kunnen ze u dus uitstekend van dienst zijn bij het behalen van uw motorrijbewijs Hengelo. 

Lespakket

Wij bieden een uitgebreid lespakket aan maar ook een spoedcursus voor de mensen met een echt urgente aspiratie om motor te rijden, dus hoe graag u ook wilt of hoeveel lessen u ook nodig heeft, wij luisteren naar uw behoeftes en hebben het lespakket voor u. Met verscheidene instructeurs van verschillende komaf en natuurlijk verschillende les strategieën vinden we de ideale match voor u zodat het proces van het halen van uw motorrijbewijs Hengelo volstrekt soepel verloopt.