Jhooghiemstra
Image default
Bedrijven

Wilt u goedkoop een spandoek laten drukken?

Heeft u een bedrijf en wilt u deze op een leuke en opvallende manier promoten? Of organiseert u een festival of iets dergelijks, dan is een spandoek een uitermate goede manier om dit mee te promoten of om er wat sfeer aan te geven. Ook kunt u een spandoek gebruiken voor protestacties, u kan het ook op een feestje bij u thuis ophangen of meenemen naar een concert zodat uw idool een bepaalde tekst kan zien. Misschien merkt hij of zij dit wel op en zegt er iets over. Maar voornamelijk worden spandoeken gebruikt voor promotionele doeleinden en voor de sfeer op festivals of om richtingen aan te geven. Laat daarom je spandoek drukken en krijg deze voor een scherpe prijs!

Welke soorten spandoeken kunt u laten drukken?

Een spandoek kunt u makkelijk op maat laten maken en kiezen wat u erop wilt drukken. Ook kan een spandoek op verschillende materialen gedrukt worden. Let dus bij het drukken van een spandoek op welk soort materiaal je het wilt hebben. Zo heb je bisonyl, blockout en mesh. Bisonyl is eigenlijk een pvc zeil, blockout is een dubbelzijdig PVC zeil wat een beide kanten bedrukt kan worden met een zwarte tussenlaag, zo kan er ook geen licht doorheen. Mesh is dan weer een gaatjesdoel, het heeft een gaasachtige structuur en is wind doorlatend. Omdat het doek wind doorlatend is, is dit ideaal op plekken waar veel wind staat. Zo heeft u voor verschillende doeleinden een spandoek die u kunt laten drukken.

Een spandoek laten drukken en wilt u er dan ook meteen meerdere? Dat kan allemaal, ook met verschillende soorten materialen. Of juist verschillende soorten maten. Laat er een logo op drukken, een tekst, of algemene informatie. Met een spandoek kunt u alle kanten mee op.