Jhooghiemstra
Image default
Auto's en Motoren

Autotheorie examen halen is samen met 123-theorie geen uitdaging meer

Het auto theorie examen, het is een flinke uitdaging om dat te halen. Vaak gaat er wekenlange voorbereiding aan vooraf, urenlang theorie in je hoofd stampen, in slaap vallen boven het theorieboek omdat het zo saai is, toch zakken voor het examen. Dit alles is gelukkig hartstikke verleden tijd, dankzij 123-theorie!

Want wij hebben iets geniaals bedacht, al zeggen we het zelf. Een eendaagse cursus waarbij je de auto theorie op een sublieme manier aangeleerd krijgt. En na de cursus, op dezelfde dag, ga je al het CBR theorie examen maken. En slagen natuurlijk. Want niet voor niets zijn wij zo trots op onze snelcursus, het slagingspercentage is torenhoog, bijna 100%.

Hoe leren wij jou zo snel de auto theorie aan?

Hoe we het zo snel voor elkaar krijgen, jou alle auto theorie aanleren? Allereerst door je te laten leren samen met andere cursisten. Want samen leren is niet alleen leuker en gezelliger, het is ook nog eens veel doeltreffender. Je zit allemaal in hetzelfde schuitje, zit op cursus met hetzelfde doel. Dus je gaat er echt voor. Als jij of iemand anders het even niet meer ziet zitten wordt je door de medecursisten weer gemotiveerd om door te gaan. Ook van vragen of opmerkingen van anderen leer je extra. Ten tweede wordt de theorieles bij ons gegeven door de beste docenten. Docenten die weten waar ze over praten en ook weten hoe ze bij jou die lesstof in jouw hoofd krijgen. Docenten die de meest handige, slimme en fijne ezelsbruggetjes en tips voor jou klaar hebben liggen. Docenten die ook raad weten met mensen die een taalachterstand, dyslexie, faalangst of concentratieproblemen hebben. Ze draaien hun hand er allemaal niet voor om. Ten derde omdat wij je laten oefenen met examens die sterk lijken op de CBR examens. Dat is natuurlijk de beste voorbereiding. Doordat je met het oefenen vertrouwd raakt met de examens ben jij straks bij het echte examen niet meer op van de zenuwen.

Wanneer gaan we met jou aan de slag?

Onze cursus is op meerdere plekken te volgen, altijd wel bij jou in de buurt. Enkele voorbeelden zijn de theoriecursus Amsterdam, theoriecursus Leeuwarden, theoriecursus Breda, theoriecursus Utrecht. Waar en wanneer kom jij een dagcursus bij ons volgen?

https://www.123-theorie.nl/