Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Woonaccessoires

Op zoek naar woonaccessoires en heb je geen zin om verschillende winkels af te gaan? Dan ben je bij Nouvez aan het juiste adres. Nouvez is een online woonwinkel die verschillende meubels en accessoires in elke stijl biedt. Het assortiment bestaat uit items van vele nationale, maar ook internationale meubel- en interieurmerken. De online woonwinkel biedt design meubels en accessoires uit verschillende prijsklassen en stijlen aan, waardoor er voor iedereen wat interessants tussen zit. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, de webshop van Nouvez heeft alles wat je zoekt voor in je woonkamer, slaapkamer, tuin of bedrijfsruimte. Van vloerkleden en eettafels tot barkrukken en mooie schilderijen. Het inrichten van je huis kan veel tijd kosten, maar door het brede assortiment dat Nouvez aanbiedt zal je minder tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste meubels en accessoires.

Nouvez geeft een laagste prijs garantie. Dit houdt in dat als je eenzelfde product ergens anders voor goedkoper hebt gezien, je het voor dezelfde prijs meekrijgt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen meubels op proef mee te nemen, zodat je een zo goed mogelijk beeld kan krijgen van de meubels in je interieur. Dit is natuurlijk ook fijn als je verschillende meubels wil combineren, zodat je kan zien hoe deze bij elkaar zullen staan.

Nouvez werkt graag samen met stylisten of interieuradviseurs. Voor adviezen kun je terecht bij de specialisten van Nouvez, die je vervolgens verder helpen bij het vinden van je stijl.

Naast het aanbieden van meubels en accessoires voor consumenten, is er bij Nouvez ook de mogelijkheid om zakelijk te bestellen. De specialisten van Nouvez hebben zowel ervaring in het MKB segment als in het groot zakelijk segment. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen of het maar om één bureaustoel gaat of dat je een complete werkplek of horecazaak wil inrichten.

https://www.nouvez.nl/