Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Paardentrainer

Academische paardentrainer voor alle trainingen op maat

Paard in Balans is de beste academische paardentrainer als je rijtechnische problemen wilt voorkomen. Vanwege hun natuurlijke scheve bouw hebben paarden vaak last van het ruitergewicht. Door een logische trainingsopbouw op maat te volgen, wordt het dier gaandeweg sterker en werkt het beter samen met de berijder. Gespecialiseerde oefeningen als renvers, schouderbinnenwaarts en werkpirouettes verbeteren het fysieke en mentale welzijn. Immers, we gebruiken de dressuur voor het paard en niet het paard voor de dressuur. Door de biomechanisch kloppende dynamiek blijven de bewegingen zuiver en voorkom je blessures. 

Allround paardeninstructeur met diverse specialisaties

Zoek je een vakkundige paardeninstructeur, omdat jouw dier last heeft van blessures of overbelasting? Dan ben je bij Paard in Balans in Hulshorst aan het juiste adres. Jolenta van Haaften weet als geen ander hoe ze de onderlinge samenwerking kan verbeteren. Als het gaat om de fysieke training heeft ze enorm veel ervaring, maar ze neemt ook de psychische aspecten mee in haar analyse. Mocht er aanvullend advies nodig zijn, dan heeft ze een korte lijn met onder andere gespecialiseerde dierenartsen, een hoefsmid en een osteopaat. Voor een trots en blij paard neem je online contact op voor een afspraak.

De beste klassieke paardentrainer

Voor een professionele klassieke paardeninstructeur is Paard in Balans een echte aanrader. Jolenta van Haaften is opgeleid in de Academische Rijkunst en een echte specialist als het gaat om het trainen van dit edele dier. Tijdens verschillende fases leert het paard zijn of haar lichaam correct te gebruiken. Bij het onderdeel “Verticale & Horizontale Balans” ligt de focus op evenwicht houden en stretchen. Bij “Lateraal Buigen” werken we aan de soepelheid en bij “Draagkracht Ontwikkelen” worden de achterbenen meer gebogen voor een betere verdeling van het gewicht. Je bent van harte welkom bij Stal Lieuwendaal in Hulshorst en Paard in Balans geeft ook clinics op locatie.

http://www.paardinbalans.com/