Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Honden profiteren optimaal van gezonde hondensnacks

 

Gezond en biologisch eten is niet alleen goed voor mensen. Ook honden profiteren optimaal van gezonde voeding. Zo zorgen gezonde gedroogde hondensnacks ervoor dat je geliefde huisdier gezond en actief blijft. Bij Honden-speciaalzaken als Gezondhondenvoer.com besteld u uitsluitend hoogwaardige hondenvoeding en snacks. 

 

Geen chemische toevoegingen

 

Steeds meer hondenbrokken en vlees worden geproduceerd zonder toevoeging van smaak- en kleurstoffen. Bij de gezonde brokken hoort natuurlijk ook een ruim assortiment aan hondensnacks zonder chemische toevoegingen. Denk bijvoorbeeld aan graanvrije of glutenvrije hondenkluiven of hondenbotjes. De hond vindt het heerlijk om te kluiven, en krijgt tegelijkertijd goede voedingsstoffen binnen. Gedroogde hondensnacks

Ook gedroogde hondensnacks zijn erg populair bij het baasje. Aan deze snacks zijn geen kleur-, geur-, en smaakstoffen toegevoegd. Omdat het vocht ontbreekt, is dit een harde en houdbare snack voor je hond. Ook het gebit van je hond profiteert van deze snack. Door de harde buitenkant moet het dier een stuk langer kauwen. Honden zijn gék op pensstaafjes bijvoorbeeld. Dit is een stukje puur natuur, zonder bewerking. Uw hond smult hiervan!

 

Smullen van gezond vlees

Een hond is dol op vlees, en ook daar zijn gezonde versies voor te vinden. Bij dierenspeciaalzaken kun je bijvoorbeeld terecht voor eend, fazant, geit, haas en rund. Geef bijvoorbeeld als tussendoortje of beloning de gedroogde huid van de bullenpezen aan je hond. Ook deze snack heeft als groot voordeel dat chemische toevoegingen ontbreken. De huid van de bullenpees is erg taai. Deze snack voldoet dan ook aan de natuurlijke behoefte van je hond om te kauwen. Bovendien houdt je hond er nog een gezond gebit aan over ook.

 

http://www.doggydog.nl/