Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Een antwoordservice gebruiken

Het gebruiken van een antwoordservice klinkt misschien als iets voor de grote spelers in de markt, maar niks is minder waar. Juist voor de kleinere ondernemer is het inhuren van een bizziphone.com antwoordservice een goede optie.

Ook in deze tijden van digitalisering moet je niet onderschatten hoe belangrijk goede telefonische bereikbaarheid nog steeds is. Het is waar dat je tegenwoordig bijna alles met iedereen kunt regelen via het internet, maar er is ook nog steeds een grote groep mensen die geen toegang heeft of wil tot het internet en dus afhankelijk is van de telefoon als middel van communicatie. Bovendien is de telefoon natuurlijk ook vaak nog steeds de snelste manier om een antwoord te krijgen op je vragen. Het is dus zeker zeer belangrijk om je klanten ook op die manier te blijven bedienen.

Met een antwoordservice kun je ervoor zorgen dat je altijd goed bereikbaar bent en dat je klanten altijd netjes te woord worden gestaan. Het lijkt misschien in eerste instantie een forse investering, maar het is een investering die zichzelf uiteindelijk zeker zal terugbetalen in de vorm van bespaarde tijd en tevreden klanten.

Het lijkt misschien in eerste instantie goedkoper om zelf de telefoon te blijven beantwoorden, maar dat ligt er natuurlijk maar heel erg aan hoe vaak de telefoon rinkelt op een dag. Wanneer de zaken goed gaan hoop je natuurlijk dat de telefoon roodgloeiend staat door alle aanvragen, maar dat vraagt dan natuurlijk wel veel tijd. Hoe handig zou het dan zijn als je niet meer alles zelf hoeft aan te pakken, maar als iemand eerst een schifting voor je zou maken? Zo hoef jij niet iedereen direct te woord te staan maar wordt wel iedereen direct te woord gestaan. Geen mensen meer in de wacht, maar gewoon gelijk antwoord krijgen en daarna weer tevreden ophangen.

https://www.bizziphone.com/