Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

E-liquids bij Mr Joy zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel smaken

E-liquids zijn een onmisbaar onderdeel van een e-sigaret. Ze zijn namelijk de brandstof van de sigaret en zorgen voor een lekkere smaak. Deze smaakstoffen worden met een verdamper omgezet in damp. In de webshop van Mr Joy heb je de keuze uit verschillende soorten e-liquids, waarmee je zoveel kunt ‘dampen’ als je maar wilt.

E-liquids bij Mr Joy

Bijna nergens vind je zoveel e-liquids als bij Mr Joy. Dit maakt het een stuk makkelijker om een smaak te vinden die bij je past. Aan de andere kant is het lastig kiezen omdat alles goed smaakt. In het assortiment van Mr Joy heb je onder andere de keuze uit ‘Tabak Premium Mr. Joy Excellent’, ‘Tabak Premium Silver Label’ en “Gold and Diamond Label’ met fruit smaken. Om de keuze iets te vergemakkelijken heeft Mr Joy een speciaal menu bedacht. Daarin dien je aan te geven of je een beginner of ervaren roker bent. Eventueel kun je ook de optie ‘experts’ inschakelen, dat bedoeld is voor zeer ervaren e-sigaret gebruikers.

Diverse smaken

In het menu dien je ook aan te geven welke smaak je voorkeur heeft. Zo zijn de e-liquids zowel in tabaks- als fruitsmaak verkrijgbaar. Of misschien ben je wel een liefhebber van beide. Met het aangeven van je favoriete smaak ben je er nog niet. Van beide e-liquids zijn namelijk ontzettend veel merken verkrijgbaar bij Mr. Joy. Gelukkig kun je er meerdere selecteren. Zo smaken e-liquids van Pall Mall of Chesterfield ongetwijfeld erg lekker.