Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Deurwaarders van Groeneveld GDW

Groeneveld GDW, wat staat voor Groeneveld Gerechtsdeurwaarders, helpt u met al uw incasso´s. Zij zijn hier ook bevoegd voor en kunnen als het moet ook overgaan tot een gerechtelijke procedure. Kortom, ze zijn eigenlijk een soort van gids die je helpt met het incassotraject. Ze zijn gevestigd in midden-Nederland maar bieden hun diensten aan door heel het land. Dit in samenwerking met meerdere collega’s geselecteerd op niveau zodat ze bij het bedrijf passen.

Groeneveld GDW incasso

Groeneveld GDW helpt graag zowel de opdrachtgeven als de debiteur, dit is vaak ook het beste om tot de juiste oplossing te komen. Het incassoproject zal alleen van start gaan en worden gebruikt als het echt niet anders kan, daarvoor met het normale plan dus niet gelukt zijn. U kunt voor al uw incassozaken bij Groeneveld GDW terecht, want zoals al eerder aangegeven zijn ze daar bevoegd voor.

Het eerste wat ze zullen doen is het probleem met u bespreken en een brief sturen naar de debiteur, met daarin aangegeven dat dit de laatste kans is om te betalen zonder extra kosten. Dit zorgt er voor dat u zelf geen contact hoeft op te nemen of de confrontatie aan hoeft te gaan, en in veel gevallen is het ook zo dat de al voldoende is om te betalen. Maar mocht het geen effect hebben zullen ze het van u over nemen en het op een andere manier gaan proberen.

Groeneveld GDW deurwaarders

Als u nog steeds geen geld heeft ontvangen van de debiteur, mag Groeneveld GDW toestemmen gaan vragen aan de rechter om op een andere manier te werk te gaan. Dit doen zo overigens in overleg met u en zullen daarbij uiteraard ook hun advies geven.

Oscar Groeneveld, een deurwaarder, is door de Kroon tot gerechtsdeurwaarder benoemd waardoor hij vorderingen voor het gerecht mag brengen. Als de rechter toestemming geeft mag hij maatregelen gaan nemen waarvan hij denkt dat deze de gewenste resultaten op gaan leveren.

Voorafgaande is het nooit 100% zeker of vorderingen in zijn geheel of maar gedeeltelijk zullen worden toegewezen. Ook is het niet zeker of de volledige kosten voor de debiteur zijn.