Jhooghiemstra
Image default
Banen en opleidingen

Rijden bij de rijschool in Hilversum

Dat is een uitstekende keus en eentje waar je geen spijt van gaat krijgen de beste rijschool van Hilversum is gewoon wat u zoekt wanneer u rijles wilt nemen. Bij de rijschool in Hilversum betaald u nooit teveel en zorgen ze ervoor dat rijlessen betaalbaar blijven. Doordat de tarieven laag blijven kiezen erg veel mensen in Hilversum voor rijlessen bij deze rijschool. Deze rijschool in Hilversum is erg flexibel en vind het belangrijk dat het nemen van rijlessen goed te combineren is met school en andere dingen. Daarom zijn rijlessen bij de rijschool in Hilversum zelf in te plannen via een app voor de telefoon, en wordt alles gepland in overleg met je rij instructeur. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en is het goed te combineren met andere verplichtingen. 

De beste begeleiding 

Bij de rijschool in Hilversum staat de juiste begeleiding en het geven van advies centraal. We vinden het dan ook belangrijk dat een leerling de begeleiding krijg die hij of zij nodig heeft. Wanneer iemand de juiste begeleiding krijgt merken we dat het proces veel sneller gaat en iemand rijden dus ook sneller onder de knie krijgt. Ook voor extra aandacht bij het halen van je auto theorie, en krijg extra oefeningen wanneer je moeite hebt met het halen van je theorie. Dan krijg uitgebreid hulp bij het halen van je theorie, het laatste wat we als rijschool willen is dat je niet op kan vanwege je auto theorie.

Contact en pakketten

Voor de pakketten kunt op onze website kijken en zijn alle tarieven er ook bij vermeld zodat u weet waar u aan toe bent. Voor een afspraak kunt telefonisch contact met ons opnemen en een eerste rijles plannen. Voor verdere informatie of vragen kunt u op de website terecht.