Jhooghiemstra
Image default
Eten en drinken

Catering regelen in Zwolle doe je met Happie Delivery

Die unieke stad kent altijd wat te doen. Zo kent Tilburg tal van evenementen en het bruisende nachtleven die u gedurende het jaar kunt beleven. Wilt u meer informatie over wat er te beleven is in Tilburg ? Klik dan op dit linkje. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat velen zoekend zijn naar een cateraar die alleen het beste van het beste levert. Of u nu een zakelijk event host of een particulier feestje geeft. Voor de beste maaltijden uit Tilburg komt u bij Happie.
Catering boeken voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doet iedereen via Happie Delivery Catering. Met onze online bestelomgeving heeft u uw favoriete gerechten simpel voor elkaar. Maar welke heerlijke opties heeft Happie Delivery allemaal in Tilburg ? U bent aan het juiste adres voor geweldige middagmaaltijden, de beste party snacks, de meest smaakvolle buffetten, en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de voorbereidingen tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zelfs de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch super?

 

Welke type catering leveren wij allemaal in Tilburg?

De webwinkel van Happie staat boordevol heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering

Lunch bestellen in Tilburg

De beste lunches laat je regelen Happie catering in Tilburg . Voor een ieder hebben wij wel iets in ons brede assortiment. Onze lunches omvatten diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en ook verschillende soorten candybars. U kunt uw lunchpakketten individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw middagmaaltijden naar meerdere plaatsen wilt laten afleveren, dan is dat geen enkel probleem. Erg gemakkelijk voor in de coronatijd. Onze lunchpakketten worden altijd verpakt in milieuvriendelijke verpakking. Zo zijn de lunches niet alleen heel erg lekker, maar ook niet belastend voor ons milieu.

High Tea bestellen in Tilburg

Heeft u zin in iets feestelijkers dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u gaan voor een High Tea. Verschillende pakketten tot de nok gevuld met heerlijke hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones, sandwiches met roomkaas of macarons. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden ook weer†verpakt in ecologische emballage. Wij kunnen de high tea’s per persoon inpakken, zo kunnen wij de High Tea bezorgen op diverse adressen.

Buffet bestellen in Tilburg

Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste dinners vanTilburg,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u geheel zelf welke lekkernijen u aan uw gasten presenteert. Het perfecte aan een buffet is dat uw gasten zelf hun bord vullen met de hapjes dat ze het lekkerst vinden. Daarnaast is het buffet erg efficiÎnt. Het personeel hoeft dan ook geen bestelling op te nemen.

BBQ catering in Tilburg (Met of zonder kok)

Wilt u een zonnig feestje onder de volle zon? Zie dan onze BBQ Catering. Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor een BBQ pakket, of dat u ook een echte BBQ-koning. Niets is ons te gek! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Ook gaat een BBQ regelen erg makkelijk. Een paar klikken op knop en u bent klaar.

Borrelhapjes bestellen in Tilburg

Zalige en unieke borrelhapjes†laten bezorgen doet heel Tilburg in de online winkel van Happie Delivery. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes kan bestellen. Van canapÈs tot vegan hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. Kies ervoor om de borrelhapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf op te warmen. inspiratie voor uw bijeenkomst? Bekijk hier rechts onze inspiratie foto’s.

Tapas bestellen in Tilburg

Houdt u van deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw event.Voel je direct in Spanje met onze Zonnige tapasmenu’s.