Jhooghiemstra
Image default
Banen en opleidingen

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Om de stijgende vraag naar projecten te beheersen, wil onze klant hun bestaande team uitbreiden met een extra werkvoorbereider. Je komt terecht in een ervaren aangenaam team. Bovendien kan je rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • projecten op maat
  • Autonoom werken
  • Interne opleiding
  • Goede onderlinge sfeer

Jouw verantwoordelijkheden

Kom als werkvoorbereider is een aangenaam team terecht, waar open communicatie en waardering hoog in het vaandel wordt gedragen.. Je werkt zowel nieuwbouw als renovatieprojecten uit voor een gekend fitnessketen. Het unieke is dat je bij deze vacature rechtstreeks in contact staat met bouwheer en eigenaar van het gehuurde pand. Je zorgt daarbij voor de nodige vergunningen, zodat het pand gestript kan worden en kan omgevormd worden naar een fitness. Bij goedkeuring maak je alles in orde om de meetstaat, budget en uitvoeringsplan op te kunnen maken. Het leuke is dat je zelf de indeling van de fitnessketen kan bepalen. Hierbij sta je in nauw contact met de ervaren projectleiders. De projecten situeren zich in België als Frankrijk, waardoor kennis van Frans een plus is. Je werkt vanuit het kantoor gelegen in de rand rond Gent, zowel vlot bereikbaar met wagen als openbaar vervoer.

Jouw profiel

Als werkvoorbereider kijk je graag naar de details in de plannen om zo de juiste onderaannemer te selecteren voor de opbouw. Je werkt graag in team en je hecht belang aan open communicatie.

Bovendien beschik je als werkvoorbereider over:

  • 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider/calculator is een plus
  • Master bouwkunde / architectuur 
  • Vlotte kennis Autocad
  • Nederlands en Frans ( of je wil een Franse cursus volgen)

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleiden wij  jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/werkvoorbereider.html