Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

Ergens hijsbanden kopen voor onze voorraad

Wij moesten snel nieuwe hijsbanden kopen voor het magazijn van ons bedrijf. Mijn bedrijf werkt veel met allerlei soorten producten wat te maken heeft met hijskranen. Niet alleen de kranen moeten we verzorgen, maar ook de bijproducten die daarbij komen kijken. Bijvoorbeelde de hijsbanden voor de kranen. Normaal hebben we altijd een aantal in het magazijn liggen als er eentje bijvoorbeeld stuk gaat of helemaal is versleten. Alleen we kregen laatst een melding dat er nog eentje over was.

Snel soortgelijke hijsbanden kopen voor een goede prijs

Het leek ons een goed idee om weer nieuwe hijsbanden te kopen bij onze oude vertrouwde leverancier. Alleen hadden we een beetje slecht nieuws te horen gekregen. Ze verkochten dat type hijsband niet meer in hun winkel. Dus moesten we op zoek naar een nieuwe online winkel waar we makkelijk hijsbanden kon kopen van het goede merk. Dat was nog een flinke klus, want onze hijsbanden zijn van een redelijk oud merk, dus het verbaasde ons niks dat ze hem uit het assortiment hebben gehaald, maar na een tijdje zoeken via het internet hadden we toch een aantal gevonden die nog het merk hadden. Daarbij vroegen sommige webshops veel te veel geld daarvoor en was er eentje die hetzelfde bedrag vroeg als onze vorige leverancier.

Goede service van EKH

Dat bedrijf was EKH. Daar zagen we meteen een handige shop met ook nog andere handige producten waar wij dagelijks gebruik van maken. Maar daar kwamen we niet voor, we waren daar voor de hijsbanden. Uiteindelijk hebben we hiervoor een offerte kunnen aanvragen en binnen een aantal dagen kregen we hier reactie op. Daarbij kwamen ze erg professioneel over en kregen we echt het gevoel dat ze verstand hadden van de producten. Nu hebben we de hijsbanden weer opgevuld voor een aantal maanden, maar we komen zeker een keertje terug bij EKH.

Contact

Bent u ook nieuwsgierig naar het brede en diepe aanbod van EKH? Of wilt u meer weten over het bedrijf zelf? Bekijk dan eens de website via www.ekh.nl voor meer informatie over de producten die zij aanbieden en meer.