Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

De beste hulp bij badkamerrenovaties

Ben jij pas geleden verhuisd of ben je bezig met een nieuwbouw? Dan is de kans groot dat je de huidige badkamer moet renoveren of een nieuwe badkamer moet plaatsen. Dit is een grote klus die je liever niet zelf wilt doen, omdat al het werk zeer nauwkeurig moet gebeuren zodat alles langdurig mee kan gaan. Daarom bieden wij badkamer verbouwen all in aan. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen en dan gaan wij samen rond de tafel om te kijken wat jij voor wensen hebt voor de nieuwe badkamer. Wanneer alles is besloten gaan wij aan de slag!

Waar je op moet letten

Een nieuwe badkamer is een zeer complexe ruimte waar je vanalles moet kiezen. Je moet er dus goed op letten dat alles goed bij elkaar past. Het is vaak slim om een bepaald onderdeel van je badkamer te kiezen en dat te laten leiden in je andere keuzes. Een goed begin kan bijvoorbeeld een tegel zijn die je heel mooi vindt, of je wilt juist de douche die je zo mooi vindt als startpunt gebruiken. Wij geven jou natuurlijk ook ons advies en samen kunnen we dus kijken naar wat goede materialen zijn en of alles wel past in jullie stijl.

Samenwerken met jou voor het beste resultaat

Het is jouw badkamer, dus jij maakt in principe alle keuzes. Wij zullen u hier en daar misschien adviseren over praktische zaken, maar alle keuzes met betrekking tot de nieuwe look van de badkamer is aan jou. Zo werken we dus samen om de perfecte badkamer samen te stellen die zowel praktisch mogelijk is als mooi. Wij maken gebruik van kwalitatieve materialen, dus je bent ervan verzekerd dat deze badkamer een hele lange tijd mee kan gaan. Neem dus vooral contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.