Jhooghiemstra
Image default
Mode en Kleding

Waarom Guess zo populair is

Naomi Campbell, Paris Hilton, Drew Barrymore – de lijst van celebrity Guess modellen is lang. Guess is jonge mode – fantasierijk en stijlvol en altijd nieuw, maar herkenbaar in zijn uniciteit. Guess tassen zijn allrounders die hun drager elke dag vergezellen met dat speciale iets en altijd het plezier van mode belichamen. Ik vraag me af of het het mooie weer in Californië is dat de ontwerpers inspireert om steeds met nieuwe, frisse ideeën te komen.

Een Guess tas kan niet zonder decoratieve elementen. Of het nu schattige kettinkjes of andere hangertjes zijn – de aandacht voor detail maakt deze tasjes uniek. Bij Guess is alles hartig en bloemig. Bijna geen enkele tas is effen. Bijzonder mooi: de kettinghangers kunnen ook als armbanden gedragen worden. Vooral jonge vrouwen hebben plezier met de kleurrijke tassen. De Guess damestassen, die in veel verschillende maten verkrijgbaar zijn, staan bijzonder goed op de universiteit of bij een afspraakje in de bioscoop.

GUESS ITEMS TREKKEN DE STERREN AAN
Het label weet altijd de heetste sterren voor zich te winnen. Zij het als model of als fan die privé de voorkeur geeft aan de aantrekkelijke ontwerpen. Dat is niet echt verwonderlijk, want de ontwerpen zijn niet alleen hoogtepunten, maar ook nadrukkelijk stijlvol en altijd trendsettend. Ontdek je persoonlijke favorieten in onze nieuwe Guess collectie, of het nu gaat om een Guess handtas, hengselzak, schoudertas, Guess schoenen, Guess portemonnee of Guess horloge. De creativiteit van de ontwerpers lijkt bijna onuitputtelijk, maar toch blijft de herkenningswaarde altijd constant.