Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

Een uitje plannen met het team? Vergader in een kasteel!

Vergader eens in een kasteel! Verandering van spijs doet eten. Dat geldt net zo goed voor het krijgen van creatieve ideeën als voor het naar binnen werken van een maaltijd. Wil je dus met je team de meest productieve brainstormsessie ooit houden, doe dat dan eens ergens anders dan in je eigen vertrouwde vergaderkamer. Vind je het maar lastig dat je voor elke gelegenheid een andere ideale locatie vindt en dat je daardoor steeds zaken moet doen met verschillende bedrijven? Dat probleem heeft Esaymeeting voor je opgelost.

Verhoog je creativiteit

Vergaderen in een kasteel, op een boerderij of vlak aan zee? Het zijn allemaal plekken waar je niet dagelijks komt en zeker niet met je collega’s. Deze verandering van omgeving helpt je het beste uit jezelf naar boven te halen. Afwijken van de dagelijkse routine geeft een boost aan je creatieve kant. Als een bijeenkomst bedoeld is om veel nieuwe ideeën te genereren of bijvoorbeeld toekomstplannen voor het bedrijf uit te werken, dan zit je op zo’n locatie goed. Zelfs als je maar met z’n tweeën bent en een paar uurtjes wilt besteden om een aantal belangrijke zaken door te spreken, dan is een bijzondere locatie de ideale plek om uit de sleur te breken en het gesprek tot een goed einde te brengen. Lastig om zo’n plek te vinden? Dat valt mee: Esaymeeting heeft de locaties al voor je gevonden.

Het concept van Esaymeeting

Elke vergadering vraagt om haar eigen specifieke ruimte. Heb je inmiddels besloten dat je een bijzondere locatie nodig hebt, dan begint het zoeken. Dat zoeken is door Esaymeeting makkelijk gemaakt. Jij bepaalt wat voor plek je nodig hebt, met hoeveel man je er wilt zitten en hoe lang en waar de locatie zich ongeveer moet bevinden. De reserveringsmodule laat je vervolgens zien waar je terecht kunt en wat de belangrijkste kenmerken van die ruimte zijn. Esaymeeting heeft zelf geen locaties maar helpt bij het zoeken en boeken van allerlei verschillende kantoorruimtes in Nederland. Zo vind je gemakkelijk de optimale ruimte en heb je toch je reserveringen overzichtelijk bij elkaar. Volgende week vergaderen in een Limburgs kasteel en volgende maand in een hotel aan zee? Je regelt het allemaal via dezelfde reserveringsmodule.