Jhooghiemstra
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Amsterdam voor het goedkoop halen van je rijbewijs

Met Rijschool Amsterdam heb jij je rijbewijs zo in de pocket! De vrijheid van het zelf rijden in een auto of motor is natuurlijk hartstikke fijn. Zelf in de hand hebben hoelaat je op de bestemming komt en nooit meer met het openbaar vervoer moeten reizen. Zo ziet de toekomst er heel rooskleurig uit! Het enige wat je nog hoeft te doen om dit te realiseren is je rijbewijs halen. En laat je dat nou eens heel goedkoop bij ons kunnen doen!

Met rijschool Amsterdam slaag je binnen een mum van tijd

Bij ons ben je gegarandeerd op het snel halen van je rijbewijs. Door onze unieke lesmethode waarbij we vooral gericht zijn op het nieuwe rijden, is het niet zo raar dat wij al jaren een hoog slagingspercentage hebben van het CBR. Je bent bij ons dus bij het goede adres voor het behalen van dat prachtige roze kaartje die het antwoord is op jouw vrijheid.

Doordat wij verschillende pakketten aanbieden, is het voor iedereen mogelijk om bij ons te lessen. Bij Rijschool Amsterdam kun je dus ook naast een auto terecht voor motor en bromfiets rijbewijs. Onze pakketten zijn kostenbesparend opgezet en geven wij jou de flexibiliteit met betalen. Je hoeft dus niet meer jaren te wachten tot je uiteindelijk al het geld hebt voor het nemen van lessen.

Alle pakketten van Rijschool Amsterdam zijn voorzien van rijlessen en een praktijkexamen, maar verder zijn ze divers en zelf aan te passen. Zo bieden wij een goedkope optie waarbij er 15 rijlessen van 60 minuten in zitten + een praktijkexamen. Voor als je al weet wat je moet doen of juist niet veel lessen nodig hebt. Een ander pakket beschikt bijvoorbeeld weer over extra lessen, een theorieboek of CD en een tussentijdse toets.

Maak vandaag nog een proefles aan bij Rijschool Amsterdam en ervaar de vrijheid van zelf rijden!