Jhooghiemstra
Image default
Aanbiedingen

Een zomervakantie boeken

Aankomende zomer genieten van de Italiaanse keuken, de Franse kaas of in de Spaanse zon? Het is in ieder geval iets om naar uit te kijken: de zomervakantie. Het plannen ervan kan veel tijd en moeite te kosten. Om je wat te helpen staan hieronder drie landen beschreven. Wellicht is de Europeaanse zon wat voor jou.

Italië

Genietend van pizza’s en pasta’s, de gekleurde scooters, vriendelijke en gezellige lokale bevolking: Italië. Het land gevormd als een laars, is een populair vakantieland. Er zijn enorm veel campings, maar ook andere overnachtingsmogelijkheden. De mooiste plekjes zijn gemakkelijk te bereiken met auto. Bezoek de meren zoals het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore. Ook voor een bezoekje aan de bergen kan je prima naar Italië, laat je verassen door Trentino-Zuid-Tirol of de Dolomieten. Wil je graag naar de mooie stranden en de zee? Dan is de Adriatische kust of de Bloemenrivièra misschien wat voor jou. 

Frankrijk

De croissant en de baguette, de heerlijke kaasjes en de mooie zonnebloemen. In Noord-Frankrijk vindt je Normandië en de leuke plaatsjes als Lille en Parijs. Verder kom je in het land veel berggebieden tegen zoals de Pyreneeën, de Alpen, Massif Central en de Vogezen. Ook Frankrijk heeft veel mooie meren, onder andere Le Bourget, Guerlédan en het Ninomeer. Daarnaast hebben de authentieke Franse plaatsjes veel oude kasteeltjes, kerkjes en veel mooie stranden. Net zoals Italië heeft Frankrijk ook veel campings als overnachtingsmogelijkheid. Frankrijk is een groot land en je bent al gauw in een van de leuke plaats in het noorden van Frankrijk.

Spanje

De zuiderzon in Spanje ontdekken aan de Costa Brava, de Spaanse Pyreneeën of de Costa Blanca. Er zijn veel opties en veel Nederlanders ontdekten al de mooie plekken. In de dropjes vindt je gezellige terrasjes en het overheerlijke eten. Ook in dit land is veel te doen. Bezoek de historische gebouwen, de bruisende steden of de vele voetbalstadions. Het is een stukje verder rijden met de auto, maar zeker het overwegen waard. Daarnaast kan je ook gemakkelijk met het vliegtuig overvliegen naar de Spaanse zon. 

De kosten

Frankrijk is over het algemeen qua kosten te vergelijken met Nederland. Spanje en Italië zijn wat goedkoper. Als je toch graag een lekkere tijd wil beleven op vakantie, dan kan je hier bijvoorbeeld voor gaan sparen. Een andere optie is om te investeren in cryptovaluta. Wil jij bijvoorbeeld solana kopen om te sparen voor je vakantie? Kijk dan eens op anycoindirect voor de mogelijkheden.

https://anycoindirect.eu/nl