Jhooghiemstra
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit duikbedrijf is al meer dan 60 jaar een begrip

Bent u actief in de maritieme wereld en zoekt u een partner voor het uitvoeren van onderwaterwerkzaamheden? Duik- & Bergingsbedrijf W. Smit B.V. uit Rotterdam is dan dé specialist waar u naar op zoek bent. Zij zijn al jarenlang actief in de maritieme wereld, bijvoorbeeld voor reparaties aan damwanden, maar met name voor het uitvoeren van inspecties. Dit is ideaal wanneer u problemen ervaart aan damwanden of andere infrastructuur. Ook reparaties aan schepen en andere eigendommen die u op zee kan hebben, worden zonder problemen uitgevoerd.

Duikbedrijf voor bedrijven en particulieren

Ook particulieren maken gebruik van de expertise van dit duikbedrijf, bijvoorbeeld bij het inspecteren van boten. Heeft u een boot in uw bezit, en vermoedt u dat de boeg hiervan beschadigd is? Laat een inspecteur van dit duikbedrijf de situatie beoordelen. Wellicht kan het probleem dan direct opgelost worden, want enkele van de duikers zijn ook gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties onder water. Blijkt dat uw schip alleen maar gereinigd dient te worden? Ook dat kan uitgevoerd worden. Ook grotere werkzaamheden, zoals gehele aannemingsprojecten op zee en het beschermen van kades en bergingswerkzaamheden, worden uitgevoerd door deze specialisten. Geen probleem is te groot of te klein, dus uw probleem wordt door dit duikbedrijf hoe dan ook opgelost.

Leg uw probleem voor aan deze expert

Heeft u de hulp van een erkend duikbedrijf nodig, maar weet u niet precies waar het probleem ligt? Dat is niet gek, want problemen aan uw schip of infrastructuur onder water zijn moeilijk te lokaliseren. Gelukkig is er dit gespecialiseerde duikbedrijf, dat ieder probleem boven water krijgt én kan oplossen. Neem dus contact met hen op om een plan van aanpak te bespreken. U wordt dan gekoppeld aan de expert die u het best kan helpen om uw specifieke probleem onder water op te lossen van inspectie tot reparatie.