Jhooghiemstra
Image default
Woning en Tuin

Deens: een heerlijke woon-webshop voor jong en oud

Voor iedereen die regelmatig een bezoekje brengt aan deens.nl – dé online meubel- en accessoire winkel van ons land – hebben we een tip: als je tijdens kantoortijden aan het oriënteren en shoppen bent kun je gebruikmaken van de live chat-functie. Rechts onderaan op www.deens.nl zie je een roze kader met daarin de tekst ‘hoe kan ik je helpen’. Als je daarop klikt kun je een vraag stellen, een dilemma voorleggen of een verzoek indienen voor meer info.

Ben je nog helemaal niet bekend met Deens? We geven je een indruk van de collectie. Als we naar het aanbod woonaccessoires kijken dan zien we onder meer de categorie verlichting. Populaire items zijn een moderne HKliving hanglamp, een klassieke tafellamp van House Doctor en een setje waterdichte buitenlampen van Fatboy. Aanvullend biedt Deens spullen op het gebied van woontextiel, wanddecoratie, keukenaccessoires, badkameraccessoires, lifestyle en tuin. Een beperking qua leeftijd is er niet. Tot de trouwe klanten van deens.nl behoren mannen, vrouwen en non-binair personen van 18 tot 80+.

Deens heeft trouwens ook een speciale kids verzameling. Die bestaat onder meer uit:

  • behang;
  • kapstokken & kapstokhaken;
  • textiel;
  • manden;
  • vloerkleden;
  • wanddecoratie;
  • meubelen;
  • knuffels & speelgoed.

Die laatste groep raden we aan als je op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau. Wat denk je bijvoorbeeld van het Bloomingville mini fornuis Pippi? Het lichtbruine met zachtgroene fornuis van MDF en lotushout is 40 bij 57,5 bij 26 cm groot. Een presentje als dit zorgt voor eindeloos veel speelplezier, waarbij creativiteit en fantasie op een positieve manier gestimuleerd worden. Ook hartstikke leuk: een poppenwagen! Ons oog viel zojuist op het naturelkleurige rubberhouten model, ook van Bloomingville. Wil je er een pop bij kopen? We tippen Sigge en Lilo. Ze zijn gemaakt van katoen met een polyester vulling. Je krijgt er leuke kleertjes bij geleverd.

Deens beschikt over een zeer goed bereikbare klantenservice. Je kunt er terecht met vragen over producten zoals tafels, stoelen en opbergdozen. Wil je meer weten over een specifiek merk zoals It’s about RoMi, HOUE of Tine K Home? Bel of mail gerust: klantenservice@deens.nl, 06-23621558 (maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur).

https://www.deens.nl/nl/