Jhooghiemstra
Image default
Financieel

Litecoin als altcoin kan een goede investering zijn

Litecoin is een zeer innovatieve nieuwe virtuele valuta die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden.

Litecoin is een upgrade van het oorspronkelijke Litecoin-project, dat sinds 2009 in ontwikkeling is. Litecoin is gebaseerd op de Litecoin-clientsoftware en maakt gebruik van hetzelfde geheugenpool, blokketting en bewijsstuksysteem dat Litecoin veel anders maakt dan andere altcoins. Het maakt ook gebruik van een ander geheugenalgoritme en een ander blokontwerp. Litecoin heeft een sterke groei gezien in zijn community- en marktpopulairheid.

 

Er zijn verschillende redenen waarom Litecoin zo succesvol is geworden. De belangrijkste reden is dat Litecoin als een gemakkelijke manier werkt voor de gemiddelde persoon om te beginnen met investeren en handelen in de wereld van valuta’s. Litecoin is een uitstekende verbetering ten opzichte van de traditionele manieren om valuta’s te kopen en te verkopen. Litecoin is ontworpen om een nieuwe gestroomlijnde methode te bieden voor eenvoudige transacties voor consumenten.

 

De openingsbron van Litecoin heeft ook bijgedragen aan het succes ervan.

Litecoin handhaaft een open-source-client en maakt gebruik van de open-source cryptografie en scripting-technologie om transacties glad en gebruiksvriendelijk te houden. Vanwege deze technologie heeft Litecoin de mogelijkheid om een willekeurig aantal alternatieve valuta’s te gebruiken en het vermogen te hebben om zijn populariteit te benutten als een open source-alternatief voor de traditionele munten die het concurreert. Deze competitieve rand geeft litecoïne een rand boven andere soortgelijke altcoins.

 

Een van de andere factoren die litecoïne helpt opvallen van andere altcoins is de hoge marktkap en de marktprijs versus de grootte van de bitcoins. Marktpap of marktwaarde is een maat voor hoeveel de totale marktwaarde van alle bestaande aandelen is. Over het algemeen, hoe groter de marktkap, des te waardevoller het aandeel. Met een grotere marktkap is een groot percentage van het handelsvolume volgens volume-kopers die een groot deel van de totale markt vormen. Dit maakt litecoïne een potentieel aantrekkelijke plaats voor nieuwe investeerders.

 

Een nadeel van investeren in litecoïne in vergelijking met andere altcoins is de hogere dan gemiddelde handelsprijs. Het kost meer dan gemiddeld om in andere altcoins in te ruilen, omdat er meer risico is voor de minder ervaren handelaren. Litecoin aan de andere kant heeft relatief lage handelskosten in vergelijking met andere munten. Ook, in vergelijking met andere munten, maakt de relatief kleine marktkap het minder duur per transactie, maar maakt het nog steeds een grotere omzet mogelijk voor grotere investeerders. Over het algemeen lijkt Litecoïne een aantrekkelijke, minder risicovolle investering te zijn die meer ruimte biedt voor winst, terwijl kleinere beleggers een opname krijgen op de grotere markt.

 

Over het algemeen lijkt Litecoïne een goede investering te zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een groot technologisch alternatief voor ’s werelds meest populaire valuta. Litecoin maakt vrijheid en privacy mogelijk, de twee dingen waar veel mensen streven naar in hun privéleven. Het voordeel is dat als je een winstgevende handel maakt, je je investering in slechts enkele minuten kunt verdubbelen of verdrievoudigen met slechts een paar klikken van je muis.

Klik hier voor meer informatie hier  https://www.bitcoinmeester.nl/