Jhooghiemstra
Image default
Bedrijven

Hoe kun je een slechte adem bij je hond tegen gaan?

Het is altijd belangrijk om je hond goed schoon te houden door middel van bijvoorbeeld hondenshampoo en oorreiniger voor honden. Wanneer je hond last heeft van een slechte adem, kan dit verschillende oorzaken hebben. Het kan zo zijn dat hij last heeft van een bepaalde ziekte, maar het kan ook zo zijn dat mond niet goed schoongemaakt is. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg middeltjes die je hierbij kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale spray of gel die je kunt gebruiken voor het gebit van je hond. Op deze manier blijft zijn adem lekker fris ruiken, wat fijn is voor zowel het beestje als het baasje. Lees snel verder om te kijken welke producten geschikt zijn voor jou en je trouwe viervoeter.

Een gezond gebit met California Pets drinkwater additief

Als je je hond wilt helpen om een gezond gebit te krijgen, dan is California Pets drinkwater additief een goede oplossing. Door deze vloeistof toe te voegen aan het drinkwater van je hond, reinig en verzorg je zijn gebit en de bekholte. Het drinkwater wordt namelijk omgetoverd tot een mondwater. De actieve zuurstof formule die het product bevat, zorgt ervoor dat schadelijke bacteriën niet kunnen overleven in de bek van je hond en dus ook geen nare geurtjes kunnen verspreiden.

Wanneer California Pets drinkwater additief

California Pets drinkwater additief verandert dus drinkwater in reinigend mondwater. Hiermee ga je tandplak en tandsteen tegen en daarnaast helpt het om tandbederf en tandvleesontsteking te voorkomen. Daarnaast is het helemaal geur- en smaakloos en zal je hond dus niet in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen water.

De juiste keuze met AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden

Je kunt het gebit van je hond ook goed schoonhouden door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Deze borstel heeft een speciale spons-kop die bestaat uit hele kleine nanodeeltjes. Als dit nat wordt, veranderen deze nanodeeltjes in nano-capillaire buisjes die alle viezigheid en tandplak kunnen absorberen. Op deze manier wordt het gebit van je hond grondig gereinigd.

Wanneer de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden gebruiken

De AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden is een hele goede oplossing wanneer je hond regelmatig last heeft van een slechte adem, tandplak, tandsteen of verkleuringen. Na slechts een paar minuten zie je al resultaat. Ook wanneer je hond last heeft van gele tanden, kun je na slechts een aantal poetsbeurten al verschil zien en komt steeds meer de oorspronkelijke kleur van de tanden terug.

Gezonder tandvlees met de Chewsi Dental Chew Toy

Een andere manier om te voorkomen dat je hond last krijgt van een slechte adem, is door hem te laten spelen met een speeltje waar hij op moet kauwen, zoals de Chewsi Dental Chew Toy. Dit speeltje is voorzien van een ribbelige structuur en heeft zachte noppen waarmee tandplak en voedselresten worden verwijderd op een veilige manier. De kwaliteit is zeer goed en je hond zal het niet kapot kunnen bijten.

Wanneer de Chewsi Dental Chew Toy gebruiken

Heb je grote moeite met het gebit van je hond schoon te houden? Dan biedt de Chewsi Dental Chew Toy de uitkomst. Door de grote aantrekkingskracht van het speeltje zal je hond uit zichzelf hier al mee willen spelen. Daarnaast kun je een speciale hondentandpasta in het midden van het voorwerp stoppen, waardoor zijn gebit extra grondig wordt gereinigd.

Gezondere tanden met de Dr. Brite Natural Tandspray

Je kunt er ook voor kiezen om het gebit van je hond schoon te houden door gebruik te maken van de Dr. Brite Natural Tandspray. Deze tandspray is helemaal veilig voor zowel je hond als je kat. Het standaard van dit merk is erg hoog en alle ingrediënten zijn dan ook getest en geschikt voor dieren, maar ook voor menselijke consumptie.

Wanneer de Dr. Brite Natural Tandspray gebruiken

Heeft je hond regelmatig last van een slechte adem of andere gebitsproblemen? Dan is de Dr. Brite Natural Tandspray de uitkomst voor jou. Door de kokosolie die in het product zit, worden bacteriën bestreden, tandsteen los geweekt en blijven de tanden mooi wit. Daarnaast zit er ook peterselie zaadolie in, wat de adem van je hond fris maakt. Tot slot zit er ook propolis in. Dit wordt gemaakt door honingbijen en wordt al heel erg lang gebruikt vanwege zijn bacterie- en schimmeldodende werking.

Het einde van een slechte adem met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen

Verzorg het gebit van je hond met de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen. Dit is een speciale pen die je kunt gebruiken om tandplak en tandsteen te verwijderen en om geïrriteerd of gezwollen tandvlees te behandelen. Het is heel eenvoudig te gebruiken, waardoor je in een mum van tijd het tandvlees en de tanden van je hond hebt verzorgd.

Wanneer de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen gebruiken

De Dr. Brite Tand- en Tandvleespen is een hele fijne uitkomst wanneer je hond regelmatig last heeft van een slechte adem, tandsteen of andere gebitsproblemen. Het bevat namelijk kokosolie en propolis die de slechte bacteriën bestrijden en peterselie zaadolie om ervoor te zorgen dat je hond weer een frisse adem krijgt. Daarnaast bevat de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen ook grapefruit zaadolie, wat een schimmelwerende werking heeft.

Ga voor de OxyFresh Pet Dental Kit

OxyFresh is een zeer betrouwbaar merk en wordt al dertig jaar aanbevolen door dierenartsen. Het is klinisch bewezen dat zij goede kwaliteit leveren. Door gebruik te maken van deOxyFresh Pet Dental Kit wordt de gezondheid van je huisdier verbeterd waardoor jullie langer samen kunnen genieten. Je hond heeft in een mum van tijd weer schone tanden en is verlost van zijn tandplak en tandsteen.

Wanneer de OxyFresh Pet Dental Kit gebruiken

Heeft je hond regelmatig last van een slechte adem? Door deOxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken wordt het probleem echt aangepakt en niet alleen de slechte geur gemaskeerd. Het bevat geen agressieve ingrediënten en is dus veilig te gebruiken voor zowel je hond als je kat. Je hond heeft hiermee de hele dag door een frisse adem. Het is maar een kleine kit, dus je kunt het gemakkelijk mee op vakantie of op een uitje nemen.

https://web-wings.nl/