Jhooghiemstra
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Enschede: en het hoeft natuurlijk niet bij de Efteling te blijven

Goed schildersbedrijf Enschede. De wolf is een heel grote rotzak. Kijk één wolf is al heel erg. Maar het kan helaas nog veel erger als het gaat om een grote roedel van wolven. Een grote roedel die in een bepaalde streek, in een bepaalde periode alle schapen te grazen neemt, concreet gezegd dood bijt. U en ik weten het maar al te best vooral in het holst van de nacht bij volle maan moeten we heel goed op onze hoede zijn. Dan geldt alarmfase één. Schildersbedrijf Enschede.

De wolf is de grote nachtmerrie van elke schaapsherder

Schildersbedrijf Enschede. Dan gaat één van de helaas vele wolven op de top van een heuvel staan. En wat doet die ene wolf op de top van die heuvel? Hij gaat heel lang en zo hard als hij kan staan te janken. En maar zielig doen maar wij weten wel beter, gelukkig maar. Heel erg lang op een top van een heuvel staan te janken om heel even later massaal op flinke rooftocht te gaan. Op zoek naar bloed, vlees, wol, kortom de wolven gaan op zoek, op jacht naar schapen. Schildersbedrijf Enschede.

De wolf heeft vele jaren een zeer slechte reputatie opgebouwd

Schildersbedrijf Enschede. Tot grote schrik van iedere herder, tot grote schrik van iedereen die schapen heeft. Is er dan helemaal niks te doen tegen het gedrag van de wolf? Nou laten we voorop stellen dat de wolf een beschermd dier is, dus blijf van de wolf af. Toch zijn er heel veel herders die die proberen iets te doen tegen deze hele grote rotzak. Wat kunnen we doen tegen de wolf? Op de eerste plaats een heel goed en hoog hekwerk. Het liefst een joekel. Schildersbedrijf Enschede.