Jhooghiemstra
Image default
Eten en drinken

Hier kunt u heerlijk uit eten in Breda

Als u op zoek bent naar een restaurant om uit eten te gaan in Breda, kiest u voor Indonesisch Restaurant Bali James. Dit restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner. Daarnaast kunt u bij dit authentiek Balinees restaurant in Brabant ook terecht voor diverse afhaalmogelijkheden. Dus heeft u zin in een heerlijk, authentiek Balinees gerecht en bent u hiervoor op zoek naar een goed restaurant in Brabant? Ga dan heerlijk uit eten in Breda bij Bali James. Sinds 2004 kunt u hier terecht voor de beste gerechten.

Diverse authentieke Indonesische gerechten op de menukaart

De rijsttafel die dit restaurant te bieden heeft is erg uitgebreid en samengesteld uit een grote variëteit aan gerechten. U geniet van heerlijke verse kruiden en authentieke ingrediënten in de Indonesische gerechten waarvan u kunt genieten als u hier uit eten gaat in Breda. Alle gerechten worden voor u bereid op traditionele wijze, waardoor u zich absoluut even in Indonesië zult wanen, wanneer u gaat eten in dit Balinees restaurant in Brabant. Bent u benieuwd wat voor lekkers u op de menukaart zult vinden? Denk bijvoorbeeld aan gerechten met nasi, sate, eend en kip. Ook zijn er diverse rijsttafels te bestellen vanaf twee personen. Zo geniet u samen van een van te voren samengesteld menu.

Ga eens langs in dit gezellige restaurant

Als u eens heerlijk uit eten wilt in Brabant, gaat u naar dit Balinees restaurant in Breda. U geniet hier van authentieke recepten die op traditionele wijze voor u en uw gezelschap worden bereidt. Uitgebreide rijsttafels en authentieke recepten vindt u op de grote menukaart die dit restaurant u te bieden heeft. Kies voor een lunch of ga langs voor een heerlijk diner en kom volledig in Indonesische sferen in dit restaurant in Breda. Ze verwelkomen u bij Bali James graag om u te laten genieten van de diverse gerechten.