Jhooghiemstra
Image default
Eten en drinken

Een leerzaam uitje bij deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard

Melkveebedrijf Commijs uit Maasdam opent haar deuren voor iedereen die meer wil weten over zuivelproductie. Hun doel is om de band tussen producent en consument weer te versterken. Er gaat veel verloren van het moment dat de koe gemolken wordt tot jij het pak in de supermarkt in je mandje doet. Deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard produceert eerlijke en natuurlijke producten die weer smaken zoals ze dat vroeger deden. Toen kreeg men zuivel ook direct van de boerderij, en dat proefde je. Dit melkveebedrijf wil die relatie tussen boerderij en consument weer aansterken en dat doen ze door hun boerderij open te stellen en de meest (h)eerlijke zuivelproducten te verkopen.

De zuivelwinkel op locatie

Als je één reden nodig hebt om deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard een bezoekje te brengen, dan is de uitgebreide zuivelwinkel al voldoende. Daar vind je allerlei zuivelproducten die gemaakt zijn van de melk van de koeien in de wei eromheen. Zo kun je heerlijke yoghurt, melk, karnemelk, vla, kwark en boter aanschaffen, al dan niet met een smaakje. Daarmee zet jij elke dag weer een natuurlijk product op tafel, dat in Nederland is gemaakt op de plek waar je het hebt gekocht. Dat proef je niet alleen, maar dat is ook beter voor het milieu. Neem voor meer informatie contact op met deze leverancier van zuivelproducten uit Maasdam, gemeente Hoeksche Waard.

Hier kun je ook nog wat leren!

Als je dan toch al in de winkel bent, dan kun je net zo goed de rest van de boerderij van Melkveebedrijf Commijs bekijken. Ga op bezoek bij de koeien, bekijk hoe de melkrobots werken en knuffel de nieuwe kalfjes. Kinderen kunnen spelen op de speeltoestellen en in de hooiberg terwijl de ouders ontspannen op het terras. Vergeet dan niet om ook een ambachtelijk ijsje te bestellen in je favoriete smaak. Die hebben ze vast, want deze leverancier van zuivelproducten uit Hoeksche Waard biedt meer dan 30 verschillende smaken aan.