Jhooghiemstra
Image default
Management

Best business ideas to make money

20 Beste ideeën voor kleine bedrijven om geld te verdienen in 2022

 

Je hebt ongetwijfeld gehoord van de term Great Resignation. Het beschrijft de miljoenen Amerikanen die, sinds het begin van de COVID-19 pandemie, besloten hebben om hun banen in de traditionele beroepsbevolking te verlaten en te heroverwegen hoe, wanneer en waar ze werken.

 

Alleen al in november 2021 hebben bijvoorbeeld 4,5 miljoen werknemers hun baan opgezegd, volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Vanaf vorige maand waren er weinig tot geen tekenen dat het aantal “stopzettingen” zou afnemen.

 

Maar dat betekent niet dat mensen het arbeidsproces mijden. In plaats daarvan richten veel Amerikanen hun eigen bedrijf op, waarbij ze de nadruk leggen op het bepalen van hun eigen schema’s en meer tijd overhouden voor familie en vrije tijd. In 2020, toen de pandemie begon, werden 4,4 miljoen bedrijfsaanvragen ingediend. In 2021 liep het totaal op tot 5,4 miljoen, meldde NPR.

 

Bonusaanbieding: Open een nieuwe Citi Priority Account voor 1/9/23 en verdien tot een $ 2.000 cash bonus na het voltooien van de vereiste activiteiten.

 

Hoewel Census gegevens blijkt dat de maandelijkse aanvragen zijn iets vertraagd, ze zijn nog steeds komen in aanzienlijk hogere aantallen – meer dan 100.000 meer per maand dan vóór de pandemie.

 

Als u een lid van de Grote Ontslag – of denken over het aansluiten van de gelederen – tal van ideeën bestaan voor kleine bedrijven die ofwel uw eerdere werkervaring of uw passie of hobby kan omzetten in een winstgevende onderneming.

 

27 kleine bedrijfsideeën om in dollars om te zetten

Elk klein bedrijfsidee kan een groot succes worden als het in een behoefte voorziet. Bekijk deze bedrijfsideeën die u in 2022 geld kunnen opleveren.

 

1. Consultant

Bedrijven, of particulieren, kunnen bereid zijn veel geld te betalen voor de expertise die u tijdens uw werk hebt opgedaan. Op consultants wordt een beroep gedaan in een verscheidenheid aan specialiteiten, waaronder financiële, human resources, carrière en management.

 

Management consultancy zal naar verwachting een markt van $ 263,5 miljard hebben in 2022, volgens business research firma IBISWorld.

 

Bonusaanbieding: Vind een betaalrekening die bij uw levensstijl past. $100 Bonusaanbieding voor nieuwe klanten met een betaalrekening.

 

2. Home Stager

Huizen te koop die zijn “geënsceneerd” geven potentiële kopers een idee van wat een huis kan zijn. Nadat huiseigenaren hebben ingepakt hun bezittingen en hebben het huis gereduceerd tot kale botten, kunnen stagers herpositioneren meubels om het gebruik van de ruimte te maximaliseren.

 

Ervaren home stagers investeren in meubels en accessoires om te gebruiken in woningen, maar u kunt beginnen met de verkopers ‘bestaande spullen, zolang het in goede staat is. De National Association of Realtors meldt dat geënsceneerde huizen sneller en voor meer geld verkopen, waardoor de investering het waard is voor verkopers.

 

Laat uw geld beter voor u werken

 

3. Oefening goeroe

Tijdens de pandemie, workouts verplaatst van sportscholen en fitnesscentra, en sommige sporters besloten dat ze het gemak van een thuis-training willen. Toch kan het zijn dat dezelfde loopband en dezelfde soort oefeningen sommigen niet motiveren om fit te worden.

 

Bedenk nieuwe oefeningen en routines en demonstreer ze op YouTube en Facebook Live. Deze voorbeeldvideo’s kunnen klanten aantrekken die u betalen om online toegang te krijgen tot uw volledige lijn van creatieve trainingstechnieken.

 

4. Diensten voor huisdieren

Met zoveel tijd thuiswerken tijdens de pandemie heeft 19% van de door ASPCA ondervraagde Amerikanen van maart 2020 tot 2021 een hond of kat aangeschaft. Dat heeft de deur geopend voor een verscheidenheid aan huisdier-gerelateerde diensten, waaronder hondenuitlaatservice en dierentraining.

 

Bonusaanbieding: Bank of America $100 Bonus Aanbieding voor nieuwe Online Checking Accounts. Zie pagina voor details.

 

Het Bureau of Labor Statistics voorspelt dat de werkgelegenheid van dierverzorging en service werknemers zal toenemen met 33% van 2020 tot 2030.

 

5. E-Books

Alles wat je nodig hebt om te beginnen met het schrijven van e-boeken is het selecteren van een niche waarover je wilt schrijven en dat mensen willen lezen. Amazon Best Sellers laat je zien wat mensen lezen en kopen.

 

Als u van plan bent om zelf te publiceren, vindt u tal van platforms waar u uw werk kunt verkopen. Goede voorbeelden zijn Amazon’s Kindle Direct Publishing, Apple Books for Authors, Kobo Writing Life en Smashwords.

 

6. Artikelen op maat

Dit is een dropshipping model met een twist. Maak je eigen innovatieve ontwerpen en upload ze naar de print-on-demand platforms van je voorkeur. Wanneer een klant een van je items koopt, drukt het platform het op bestelling en verzendt het namens jou.

 

Populaire platforms zijn Redbubble, Fine Art America, Zazzle, Society6 en Printful, die allemaal een enorme verscheidenheid aan producten bieden om aan te passen met jouw ontwerpen.

 

7. Coworking kantoorruimte

Met de voortdurende, en waarschijnlijk blijvende, populariteit van werken op afstand, kunt u een eigentijdse coworking ruimte creëren die pijnpunten oplost zoals de kosten van het huren van kantoorruimte, verminderde productiviteit en zelfs eenzaamheid.

 

Kies een toegankelijke locatie op een centrale locatie en voorzie deze van zeer gewenste functies, zoals high-speed internet, vergaderzalen en teambuildingsfaciliteiten.

8. Online cursussen

Als u een professional bent op een specifiek gebied, kunt u beginnen met het geven van online cursussen. Maak educatieve inhoud in video’s of andere beschikbare formaten. Kies vervolgens een platform zoals Udemy of Skillshare om de inhoud te plaatsen en te verkopen.

 

9. Virtuele assistent

Veel ondernemers hebben hulp nodig bij de dagelijkse taken. Je kunt op afstand werken voor een bedrijf of een individu om administratieve ondersteuning te bieden. Veel voorkomende taken zijn het onderhouden van sociale media-accounts, het beheren van agenda’s en schema’s, het maken van reisarrangementen en het verwerken van documenten en records, volgens FlexJobs.

 

Hoewel sommige bedrijven, zoals VaVa Virtual Assistants, een platform bieden om VA’s te matchen met kansen, kan het opbouwen van een directe klantenlijst op de lange termijn lucratiever zijn.

 

10. Eco-vriendelijke en gezonde schoonheidsproducten

Voldoen aan de wens van mensen voor eco-vriendelijke en gezondere producten door het creëren van veilige en milieuvriendelijke items. Onderzoek de plaatselijke vereisten voor bedrijfsvergunningen en onderzoek vervolgens de ingrediënten en processen voor het maken van de producten – leveranciers zoals MakingCosmetics en MakeYourOwn.Buzz hebben handleidingen en formulieren om u op weg te helpen.

 

Je kunt je producten online en persoonlijk verkopen op verkopersbeurzen, boerenmarkten en via lokale winkels.

 

11. Chatbot Ontwikkeling

Chatbots worden op veel websites van bedrijven gebruikt om te communiceren met klanten die hulp nodig hebben. Ontwikkel een chatbot en benader bedrijven die behoefte hebben aan een dergelijk product.

 

Je hoeft niet te weten hoe je moet coderen om een chatbot te ontwikkelen 一 met basis IT-kennis, ben je goed om te gaan met behulp van een chatbot-bouwplatform zoals ManyChat.

 

12. Web Ontwerp en Ontwikkeling

U kunt beginnen met het maken van geld door het ontwerpen of ontwikkelen van websites voor kleine bedrijven of particulieren. Afhankelijk van je vaardigheidsniveau, kun je sites bouwen met behulp van sjablonen en widgets op platforms zoals WordPress, Wix en Squarespace 一 of je spel verbeteren door te leren hoe je sites vanaf nul codeert.

 

Werk samen met een ervaren copywriter om je productlijn te versterken en je kansen op een nieuwe klant te vergroten.

 

13. Online Coach

Maak een YouTube-kanaal om je te helpen je content te pushen. Je kunt mensen onderwijzen over elk onderwerp waarin je expertise hebt. Als je bewezen management- en leiderschapsvaardigheden hebt, kun je ook een levenscoach worden en klanten vragen om je sessies bij te wonen zodra je een publiek hebt.

 

14. Hervattingsschrijver

Veel mensen hebben een cv nodig, maar niet iedereen heeft de vaardigheid om het goed te doen of is bekend met cv-formaten. Hiervoor is geen startkapitaal nodig, maar je moet wel weten hoe je een uniek cv maakt dat compatibel is met cv-screeningsoftware.

 

15. Handgemaakte goederen

U kunt uw eigen producten maken om geld te verdienen. Onderzoek ideeën die bij uw vaardigheden en interesses passen en begin dan met het maken van zeep, kaarsen, aardewerk of sieraden. Als de producten klaar zijn, kunt u ze online op de markt brengen via sociale media en in persoon via plaatselijke gelegenheden.

 

16. Inhoud redigeren en proeflezen

Als je onberispelijke vaardigheden hebt in het herkennen van grammaticale fouten, typefouten of een slechte zinsbouw in geschreven content, kun je redactiewerk en proefleesservices leveren aan bedrijven en particulieren.

 

17. Grafisch ontwerper

Als je logo’s, website- en blogafbeeldingen kunt ontwerpen, kun je je vaardigheden op het gebied van grafisch ontwerp verkopen. Je kunt je eigen uren bepalen en beginnen met het kiezen van projecten om je portfolio op te bouwen. Veel bedrijven hebben behoefte aan grafische ondersteuning op een verscheidenheid van projecten.

 

Om te beginnen, bied je je diensten aan op freelance platforms zoals Fiverr en Upwork.

 

18. Kleding op maat

De custom clothing business wint aan momentum, wat betekent dat het een goede bron van regelmatig inkomen zou kunnen zijn. Je kunt beginnen met zomen en verstellen, en vervolgens je naaimachine gebruiken om de bestaande kleding van klanten op te knappen of nieuwe kleding te maken.

 

19. Blogs

Een blog runnen kan je geld opleveren, mits je unieke en nuttige inhoud deelt. Kies een niche waar je goed in bent. Als je eenmaal een publiek hebt, kun je geld verdienen met affiliate marketing of adverteren.

 

20. Website Flipping

Koop een website en breng verbeteringen aan in het ontwerp en de inhoud. Verkoop hem dan voor een hogere prijs dan je ervoor betaald hebt. Langs dezelfde lijn, kunt u uw website, vul het met SEO-vriendelijke inhoud en verkoop het.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/