Jhooghiemstra
Image default
Hobby en vrije tijd

Paardrijden op de Veluwe bij een fantastische manege

Wil je de Veluwe ontdekken door hier heerlijk te gaan paardrijden? Dan is er gelukkig een prachtige manege in de omgeving te vinden. Bij AHC de Waterberg in Arnhem kun je terecht voor diverse activiteiten. Deze manege is een professioneel bedrijf dat zorgvuldig omgaat met haar paarden, pony’s en bezoekers. Als ruiter kun je er zo op vertrouwen dat jijzelf en de paarden in goede handen zijn. Maak kennis met de professionals van deze manege die beschikken over uitgebreide kennis en rijervaring en ervaar binnenkort een heerlijke dag paardrijden op de Veluwe.

Ontdek de prachtige omgeving van Arnhem

AHC de Waterberg in Arnhem beschikt over diverse mogelijkheden om een ontspannen dag paardrijden op de Veluwe te realiseren. Deze manege ligt aan de Veluwe Trail, wat een van de meest bekende lange-afstandsroutes is voor ruiters binnen Nederland. Op deze Trail ontdek je de prachtige natuur van de Veluwe. Rijd langs de prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en zandverstuivingen. Deze Trail heeft een doorgaande route en negen dagtochten die samen goed zijn voor ruim 500 km aan paden, die uitermate geschikt zijn om paard te rijden. Informeer bij de specialisten welke route voor jouw rijervaring en wensen geschikt is. Ben je klaar met paardrijden? Ontdek dan de vele activiteiten die je op de manege kunt ondernemen. Zo is het mogelijk om kinderfeestjes of ponykampen te organiseren of om trainingen te volgen. Ook geniet je na een lange tocht van een heerlijk drankje, zodat je rustig nog even de dag kunt nabespreken met je gezelschap.

Neem contact op met deze manege

Wil je ook de Veluwe ontdekken bij deze manege? Of wil je een ponykamp of kinderfeestje organiseren? Neem dan contact op met de professionals van deze manege en informeer naar alle mogelijkheden. Zij helpen je graag om een heerlijk dagje paardrijden op de Veluwe te organiseren. Bel snel en wie weet ontdek je binnenkort al de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft!