Jhooghiemstra
Image default
Hobby en vrije tijd

Horoscoop Week 1 Kreeft – Leeuw en Maagd

Wat voorspelt de stand van de planeten deze week voor de sterrenbeelden op het gebied van liefde, werk en gezondheid? Lees iedere week je horoscoop en je kan je voorbereiden op wat er de komende week gaat gebeuren.

Horoscoop Kreeft

Als er problemen zijn met je liefdesleven en dat is heel goed mogelijk, dan komt dat waarschijnlijk door je egoïstische gedrag. Sterrenbeeld Kreeft is koppig, onbuigzaam en extreem prikkelbaar; de kleinste dingen kunnen je afschrikken. Geen wonder dat je geliefde extreem geïrriteerd raakt en de score gelijk wil maken. Als u niet veel waarde hecht aan alleen wonen, moet u streven naar langdurige compromissen.

Gezondheid

Je moet enige zelfbeheersing gebruiken; u besteedt veel tijd aan uw trainingsregime. Als je lange dagen hebt gemaakt, is het verstandig om niet ook tot in de vroege uurtjes te feesten. Zorg beter voor jezelf! Problemen die je deze week tegenkomt, zijn niet te beheersen met alcohol of uit frustratie, door jezelf te veel te eten. Alleen rustig aan doen zal nu werken.

Werk

Je moet zelfbeheersing uitoefenen; u ergert zich al mateloos aan het minste meningsverschil met uw collega’s. Je gebrek aan zelfbeheersing kan gemakkelijk een ongegronde verontwaardiging worden die niet helpt. Het tegenovergestelde is waar in de ogen van uw medewerkers; je verliest nogal wat respect. Wees voorzichtig met wat je zegt, geef geen overhaaste reacties, je kunt onherstelbare schade aanrichten!

Horoscoop Leeuw

Je bent in de stemming voor liefde en dit wordt waarschijnlijk een gepassioneerde week voor jou. De mensen die horoscoop Leeuw leuk vindt, zullen je charmes moeilijk te weerstaan vinden. Als je een serieuze relatie hebt, moet je je concentreren op je verleidingsvaardigheden en ontdekken dat je vrijen extremer zal zijn dan normaal – vanwege je openheid en bereidheid om meer experimenteel met je geliefde te zijn.

Gezondheid

Je voelt een sterke neiging om je kracht te testen. Geef toe aan je gevoel! U moet extra lichaamsbeweging nemen en dit met plezier doen. Vooral als je de laatste tijd een beetje uit vorm bent geraakt, is dit de perfecte gelegenheid om bij te praten. En als je al aan het trainen bent, is dit het moment om jezelf ambitieuze doelen te stellen en te genieten van je verbeterde positieve lichaamsgevoel.

Werk

Je hoge energie en bereidheid om taken op je te nemen, maken het moeilijk om te vertragen. Je bent niet bang, start enthousiast projecten op en laat iedereen zien hoe capabel je bent om een klus snel en efficiënt te klaren. Het belangrijkste is dat je wordt opgemerkt door die mensen op wie je indruk wilt maken. Vaardigheden op zo’n manier laten zien dat je vooruitgang kunt boeken en je doelen kunt bereiken!

Horoscoop Maagd

Met betrekking tot je liefdesleven – maak je klaar voor een verrassing! Het is absoluut tijd voor sterrenbeeld Maagd om enthousiast te zijn over wat er gaat komen. Eén ding is heel duidelijk; je zult je zeker niet vervelen in de tijd die eraan komt. Toegegeven, uw huidige relaties kunnen behoorlijk verwarrend zijn. Blijf echter koelbloedig en zorg ervoor dat u het beste probeert te maken van eventuele onverwachte veranderingen.

Gezondheid

Vergeet niet om altijd tijd en energie voor uw gezondheid te maken, vooral wanneer u wordt geconfronteerd met de opwinding die duidelijk is. Alleen als je een gezond lichaam hebt, kan je geest op een even gezonde manier functioneren. Besteed bijzondere aandacht aan uw lichaam, neem bij het minste teken van zwakte, een klein probleem of zelfs een verwonding passende voorzorgsmaatregelen.

Werk

Je wordt geconfronteerd met een aantal extra en ongebruikelijke uitdagingen. Dit kan een competitieve collega zijn of een nieuwe taak. Neem de tijd om deze nieuwe situatie te verwerken en wees er niet bang voor! Heb vertrouwen in jezelf en benut je volledige potentieel om eindelijk te laten zien waartoe je in staat bent! Er is een kans op botsingen en oppositie – beschouw het als een kans om jezelf te bewijzen.

Bron:
Zodiac Horoscoop