Jhooghiemstra
Image default
Dieren

Ontdek de diensten van deze paardenfokkers in Nederland

Bent u een echte liefhebber van de paardensport? Wilt u advies hoe u uw vaardigheden binnen de ruitersport nóg verder kunt verbeteren? Zoekt u naar een nieuw wedstrijdpaard? In al deze gevallen kunt u bij Stal Hexagon terecht. Dit is een paardenfokkerij dat al diverse succesvolle wedstrijdpaarden fokten, trainden en begeleidden. Deze paardenfokkers draaien al jaren mee met de top van de paardensport binnen Nederland én daarbuiten en boekten al diverse successen. Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening van deze specialist!

Succesvolle paarden van deze paardenfokkerij

Stal Hexagon is een bekende naam binnen de dressuursport. De successen die deze manege behaalde komt voor een zeer groot gedeelte voort uit zelfgefokte paarden. Aangezien deze stal een volledig programma op het gebied van fokken, opleiden, trainen en verzorgen aanbiedt, worden alle paarden op alle facetten optimaal begeleid om deel te nemen aan de top van de paardensport. Diverse paarden kwamen al uit binnen de Grand Prix. Bekende stammen van deze paardenfokkers binnen Nederland zijn de Dinde-lijn, de Manda-lijn en de Ella-lijn. Naast advies op het gebied van trainingen en wedstrijdbegeleiding van paarden, kunt u daarom ook uitstekend bij deze fokkerij terecht voor het laten dekken van uw merrie. Zo bent u verzekerd van een paard waar de wedstrijdsport letterlijk in het bloed zit.

Wilt u meer weten over dit bedrijf?

Heeft u interesse in de service en diensten van deze fokkerij en manege in Nederland? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de trainingen en opleiding van de paarden? Wilt u meer weten over het laten dekken van uw merrie? In al deze gevallen neemt u contact op met deze specialisten, die u graag helpen met uw vraag. De paardenfokkers bespreken dan met u wat ze voor u kunnen betekenen om een hoog niveau te halen in paardensport binnen of buiten Nederland. De stal is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Voor een overzicht van alle paarden, bekijkt u eenvoudig het overzicht online.