Jhooghiemstra
Image default
Aanbiedingen

Met een mezzanine vloer is ruimtetekort voorgoed verleden tijd!

Met een mezzanine vloer is ruimtetekort voorgoed verleden tijd!

Wist u dat ruimtetekort één van de meest voorkomende problemen is in bedrijfspanden? Vaak wordt er bij het betrekken van een bedrijfspand geen rekening gehouden met toekomstige bedrijfsgroei en de mogelijkheden tot uitbreiding van het pand. Zodra er dan ruimtegebrek ontstaat, wordt er vaak gedacht aan verbouwen of zelfs verhuizen. Maar met de komst van een speciaal op maat gemaakte mezzanine vloer is dat gelukkig niet meer nodig! Voor het (laten) plaatsen van een dergelijke zelfdragende vloer heeft u geen lastige vergunningen nodig. Zo kunt u op een relatief goedkope en eenvoudige manier meer ruimte creëren. Wilt u graag nog wat meer te weten komen over een mezzanine vloer? Lees dan even verder!

 

Mezzanine, entresol, tussenvloer, wat houdt het nu eigenlijk in?

Misschien klinkt de term mezzanine vloer u niet zo bekend in de oren, maar heeft u al wel eens gehoord van een tussenvloer, etalagevloer, verdiepingsvloer of systeemvloer. Ook entresolvloer is een andere benaming voor precies hetzelfde: een enorm sterke en robuuste zelfdragende stalen vloer die als extra verdieping tussen twee bestaande verdiepingen kan worden gemonteerd. Zo kan op zeer eenvoudige wijze extra ruimte worden gecreëerd. U ziet dit soort vloeren dan ook met name in hoge (bedrijfs)ruimtes zoals grote fabriekshallen en magazijnen bijvoorbeeld. Een mezzanine vloer kan indien gewenst permanent worden geplaatst, maar kan ook dienen als tijdelijke oplossing tijdens seizoensdrukte. De vloer wordt als bouwpakket (met duidelijk instructies!) geleverd en kan gemakkelijk gemonteerd en ook weer gedemonteerd worden.

 

Professionele partij voor uw mezzanine vloer

Omdat een mezzanine vloer niet iets is wat u zomaar even op de bonnefooi aanschaft en u er natuurlijk ook zeker van wilt zijn dat de vloer geschikt is voor uw beoogde doel, raden wij het aan om voor de aanschaf te kiezen voor een professionele partij. Nolte Mezzanine, bijvoorbeeld, is een ware specialist op dit gebied. Zij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en monteren van mezzanine vloeren. Neem eens contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken. Ook bij vragen en dergelijke staan de specialisten u graag te woord!

 

http://www.noltemezzanine.nl/