Jhooghiemstra
Image default
Beauty en verzorging

Lekker ontspannen bij de pedicure in Enschede

Bij de fijnste pedicure in Enschede kan je terecht wanneer je een behandeling voor je voeten nodig hebt. Het is ook een zeer goede vorm van ontspanning want er is aangetoond uit onderzoek dat wanneer je een behandeling hebt aan je voeten je gehele lichaam dan ook kan ontspannen. Je voeten zijn een plek op je lichaam waar veel zenuwen samen komen en dit lichaamsdeel wordt net als je handen de gehele dag door zwaar belas. Je loopt er mee, staat erop et cetera. Ze hebben veel te voorduren en hebben soms wel even een behandeling van de pedicure in Enschede nodig.

 

Wellness

Er wordt bij de pedicure in Enschede een uitgebreide behandeling geboden die in combinatie wordt gegeven met ontspanning en Wellness. Er wordt ook een gelegenheid geboden door de pedicure in Enschede voor een deel behandeling. Dit houdt in dat je dan een deel van de behandeling wordt behandeld aan je voeten maar je daarbij ook een massage krijgt of een hars behandeling. Hierbij kan je weer kiezen uit diverse delen van het lichaam dat je wilt laten harsen en / of masseren. Bij de pedicure in Enschede is er veel mogelijk.

 

Behandelingen en prijzen

Een basis behandeling bij de pedicure in Enschede kan tegen een bedrag van maar dertig euro. Deze behandeling neemt vijven veertig minuten in beslag. Ook is er een behandeling  die wordt gecombineerd met de Wellness, die je kunt ondergaan tegen een bedrag van veertig euro. Deze behandeling duurt wel een uur. Een deelbehandeling van maar vijftien minuten kan je ook doen bij de pedicure in Enschede voor een bedrag van vijftien euro. Laat je adviseren door de pedicure in Enschede in wat voor soort behandeling jij zin hebt en waar jij en jouw voeten behoeften aan hebben. Heb je echt last van een aandoening kan je dit aangeven dan zal de pedicure in Enschede daar rekening mee houden.