Jhooghiemstra
Image default
Bedrijven

Het kopen van koelkast magneetjes doe je makkelijk online

Wil je ook een leuke manier vinden om je keuken wat op te leuken? Dan ben je hier op de juiste website beland, want de koelkast magneetjes zijn een ideale en leuke manier om wat meer kleur en sfeer in een keuken aan te brengen. Je ziet het vaak in knusse en gezellige woningen dat de koelkast volgeplakt zit met de koelkast magneetjes. Het kan zorgen voor een druk effect en als je dat liever niet hebt dan kan je kiezen voor een van de rustigere koelkast magneetjes die er in het assortiment verkrijgbaar zijn. Maar heb je juist wel behoefte aan wat meer kleur? Dan kan je de koelkast magneetjes in diverse kleuren, soorten en maten bestellen op de site. 

Per stuk bestellen of in een pakket

De koelkast magneetjes worden verkocht per stuk of in pakketjes. Wil je er dus meer bestellen dan kan dat ook en maak je gebruik van de korting die hier op van toepassing is. De magneet is gemaakt van kunststof aan de achterkant of van hout. De magneet die hierop bevestigd zit is ontzettend stevig zodat je hier nog meer zaken meekunt doen. Je kunt de koelkast magneetjes natuurlijk gebruiken voor wat meer aankleding van de keuken, maar het kan ook worden aangeschaft uit praktische redenen. 

Ophangen van lijstjes aan de koelkast

Je hebt bijvoorbeeld vaak lijstjes waar je nog naar moet kijken. Bijvoorbeeld een ingrediënt die je niet moet vergeten of een lijstje met alles wat je die dag nog moet doen. Dit kun je op de koelkast hangen door gebruik te maken van de koelkast magneetjes. Je vergeet op die manier niet meer wat je moet doen. De magneet die gemonteerd zit op de koelkast magneetjes is hier sterk genoeg voor. Ook kan je de koelkast magneetjes gebruiken op bijvoorbeeld een magneet bord.