Jhooghiemstra
Image default
Horeca

hele goede catering in het dorp de Rij

Woonachtig in de regio Rijp en omstreken? En op zoek naar de lekkerste catering in de Rijp? Dan moet je toch echt bij ons zijn, wij verzorgen al jaren de catering voor feesten en partijen. We hebben een groot assortiment en alles is terug te vinden op de site, bij ons alleen kwaliteit. Bel gerust voor de mogelijkheden en kijk voor onze tarieven op de website. En bel vandaag om catering voor jouw feest te bestellen. 

Wat hebben we te bieden 

We hebben een ruime keuze als aankomt op eten, we gaan namelijk graag met de tijd mee en hebben voor elk seizoen een passend assortiment. Zo drink je meestal in de winter geen zomerse cocktails zo stemmen wij ons buffet af of de seizoenen. Maar is uiteindelijk de keuze wel bij u en zullen wij er dan ook alles aan doen om het goed te laten verlopen. En hebben wij een ruim assortiment niet alleen warme maaltijden en de drank voorop een feest. Maar maken wij ook de lekkerste broodjes voor bijvoorbeeld een lunch als traktatie of voor andere gelegenheid. En kunt u bij ons ook hapjes bestellen voor een verjaardag. Of wacht dacht je van een engelse high tea ook dat verzorgen we voor feesten en partijen. We kunnen ook cocktail workshops geven en zo kun je met je vrienden. 

Complete barbecue met drank

Wij verzorgen ook een complete barbeque voor bijvoorbeeld een buurtfeest of een verjaardag. Inclusief een grote barbecue die u we eind van de avond weer ophalen en schoonmaken, en u hoeft dus niks te doen ook voor de gasfles wordt gezorgd. Ook het drank wat wordt geregeld en word geleverd met een rijdende koelcel. Waardoor u drank de gehele avond koel blijft, en een grotere hoeveelheid drank kunt koel houden. Dus voor de lekkerste barbecue moet je ook gewoon bij ons zijn.