Jhooghiemstra
Image default
Aanbiedingen

Gezondheid van Chinees sterrenbeeld tijger volgens de Chinese horoscoop en astrologie

U gelooft waarschijnlijk dat u onsterfelijk bent en altijd in uitstekende conditie zult blijven. Je bent niet iemand die bij elke huivering of steek naar de dokter rent. Je bent ook niet voorzichtig. Je bent vaak uitgeput van opwinding en je zeer gespannen zenuwen wankelen vaak op het randje.

Je bent altijd gespannen, nooit op tijd, constant achter op schema en racet om bij te blijven. Je hebt graag haast. Je bent vaak woedend over een of ander onrecht en neemt vrijelijk deel aan luide debatten. Je geeft het bijna nooit toe of herkent het zelfs, maar je bent bijna altijd doodmoe.

Je bent geboren met een heel schetsmatig gezondheidspatroon dat helemaal omhoog of omlaag gaat. Je bent vaak onnauwkeurig en minacht de routine. Hieruit volgt dat je een hekel hebt aan het uitvoeren van een taak omwille van louter onderhoud. De meesten van ons geven toe dat onze gezondheidstoestand in hoge mate afhangt van hoe goed we ons lichaam onderhouden en aandacht besteden aan de tekenen van een naderende ziekte. Ook al weet je beter, je zorgt niet erg goed voor jezelf, behalve in spurts. U wilt snelle remedies en snelle overwinningen – ook als het om gezondheid gaat.

Blitz-methoden en snelle resultaten zijn wat u het beste kent. Als je verplicht bent om je voedselinname over een periode van maanden te berekenen om voorzichtig en definitief af te vallen, zul je een reden vinden om het niet te doen. Als het niet snel kan, dan gebeurt het gewoon niet.

Je bent effectief, snel en efficiënt – maar niet altijd stabiel. Je wilt je hele leven mooie rechte tanden, maar als dat betekent dat je ze drie keer per dag moet poetsen, gebruik dan regelmatig flosdraad en ga elk half jaar naar de tandarts: “Saai!” zegt de tijger. Niet zo gek dus dat je na je veertigste vaak ernstige gebitsproblemen hebt.

Het is echter mogelijk dat u erin slaagt om alleen of met een personal trainer in sportscholen te trainen, met vasthoudendheid, doorzettingsvermogen en verbazingwekkende persoonlijke kracht. Je bent een zelfstartende zelfstandige werker en zal verschillende martelmachines gebruiken totdat je spieren branden en je hoofd zwemt. Maar je sluit je niet aan bij een team of volgt niet vrijwillig een aerobicsles. Je haat groepen tenzij je de baas bent. Trouwens, deelnemen aan een groepsactiviteit kan betekenen dat je op een bepaald uur op een bepaalde dag naar de sportschool moet gaan, en dat soort naleving van collectieve regels wrijft je bruine vacht op de verkeerde manier

Traagheid frustreert je. Opzettelijke, nauwgezette cohorten dwarsbomen je plan. Je hebt altijd het gevoel dat je het pad moet banen, en je navigeert veel op het zitvlak van je broek. U kunt het doel missen en uzelf ondraaglijke frustratie bezorgen, wat tot agressie leidt. Maar laat maar. Je ruimt altijd je eigen rotzooi op en bent niet bang om toe te geven dat je ongelijk hebt gehad. Eén ding is zeker over jou Tiger… je leert door je fouten.

Hier komt het ongezonde deel. Door je halsstarrige aanpak kan het zijn dat je vroeg of laat moet vertragen of door een slechte gezondheid genoodzaakt bent om je enthousiasme in bedwang te houden. Een waanzinnige activiteit wordt vaak gevolgd door een totale ineenstorting, waardoor u depressief kunt worden en zelfs kunt bezwijken aan ernstige ziekten. Je kunt ook in de val trappen door middelen te gebruiken om in beweging te blijven. Dan moet u mogelijk kalmerende middelen gebruiken om u te vertragen. U kunt gedijen op koffie en sigaretten totdat u op een dag plat op uw rug ligt – of erger!

Om het gevaar van dit hectische patroon af te wenden, moet je elke dag een sport beoefenen. Hardlopen, windsurfen, wandelen, fietsen en zwemmen zijn uitstekend omdat je je kunt uitleven en je spieren kunt ontspannen. Yoga en meditatie doen ook wonderen voor de gespannen Tiger geest en lichaam. Eet slechts twee keer per week vlees en blijf uit de buurt van koolzuurhoudende frisdranken en ingeblikt voedsel. Vers fruit en volle granen stimuleren uw trage darm om regelmatiger te presteren en moeten ofwel een half uur voor de maaltijd, drie uur na een maaltijd of vlak voor het naar bed gaan worden gegeten.

De Chinezen zeggen dat tijgers worden gegeven aan zieke hoofdpijn, tic douloureux, koorts, allergie en (vanwege je sterk geladen emoties) stuiptrekkingen, soms zelfs epilepsie. Het zijn allemaal zenuwgerelateerde aandoeningen en komen voort uit overstimulatie. Als u zelfs na een goede nachtrust moe wakker wordt, moet u uw beperkingen erkennen. Als je slim bent, cultiveer je de kunst om één keer per maand een hele dag in bed door te brengen. Je nachtkastje moet zijn uitgerust met alle ongelezen boeken en papieren die je wilde inhalen. Je moet een voorraad onafgemaakte projecten in de slaapkamer bij de hand hebben, zodat je rustdag niet onvruchtbaar lijkt (je hebt een hekel aan luiheid). Een goedbezette, gezellige rustdag zet je weer op handen en voeten, klaar om weer een maand of zo van chronische overdrijving aan te pakken.

Hoewel je vaak de voorkeur geeft aan de stad, moet je vaak naar het platteland gaan. De natuur brengt je tot rust. Plattelandsmensen zijn vriendelijker dan stadsmensen en de toon van het plattelandsleven zal je niet op de zenuwen werken. Ook zullen buitenlucht- en fysieke klusjes een uitlaatklep voor uw overtollige energie.

Bovenal moet u uw arts vaak zien. Natuurlijk is suggereren dat je dit doet ongeveer net zo effectief als een huisvlieg vertellen om in een 747 te veranderen en naar Afrika te vliegen. Artsen irriteren je omdat je denkt dat het vooral overbetaalde pillendrijvers zijn. Je bewondert alleen degenen die zorgen voor de armen of de lijdende hongerige massa. Je zou zelfs kunnen geloven dat mensen die naar de dokter gaan niets anders zijn dan hypochonders of mietjes. Kom er overheen! En ga door met het bezoeken van artsen of andere genezers zo vaak als je weet dat je zou moeten.

Je bent een koppig overdreven waaghals, je onderneemt teveel tegelijk, je wilt geen inmenging en je hebt een hekel aan inspanningen op het gebied van onderhoud. Symptomen worden vaak genegeerd. Je wilt niet zwak overkomen omdat je het gevoel hebt dat je geen tijd hebt om ziek te zijn.

Lees meer over Chinese horoscoop Tijger.

Karakter van Chinees sterrenbeeld Tijger

Je leven kan gekleurd zijn door teleurstelling. Je verlangt naar bondgenoten. Je hebt betrouwbare cohorten en partners-in-crime nodig als je je gedurfde kappertjes uithaalt. Als je ze eenmaal hebt gevonden, geloof je vaak te veel in je medewerkers. Als je te veel vertrouwt, merk je soms dat je best opgestelde plannen ondermijnd worden door degenen in wie je het meeste vertrouwen had.

Je verdient geld. Hoewel ’s werelds rijkste miljardairs niet vaak in Tiger geboren zijn, ben je niet iemand die verslapt als het erom gaat je schouder aan het stuur te zetten. Je verdient meestal veel. Je investeert ook slim, maar bouwt eerder een fortuin op met een gloednieuw concept dat je hebt bedacht. Opvliegend en heethoofdig, kies je er meestal voor om te improviseren en creatieve nieuwe manieren uit te vinden om geld te verdienen, in plaats van alledaagse banen aan te nemen waarvoor je alleen maar aanwezig hoeft te zijn, bijvoorbeeld aan een productielijn. Verveling, onthoud, is je aartsvijand.

Hoewel je meestal aan de hoge kant van het middeninkomen staat, heb je eigenlijk weinig of geen respect voor geld. Uw financiële plaatje zit vol met duivelse uitgaven, eeuwigdurende rekening-courantkredieten en een schokkende oneerbiedigheid voor schulden. Je weet misschien niet eens hoeveel geld je hebt. U doet er verstandig aan een vertrouwde partner het huishouden te laten doen terwijl u een uitkering krijgt om van te leven. Wat betreft sparen, vergeet het maar. De Chinezen zeggen dat de tijger zich nooit zorgen hoeft te maken over geld: net als je bang bent dat het allemaal weg is, lijkt er meer te komen, als bij toverslag.

Het grootste deel van je leven betekent het concept ‘anders’ ‘beter’. Maar als je tot middelbare leeftijd in leven blijft, is de echte uitdaging voor jou om de ware betekenis van gematigdheid te begrijpen. In plaats van halsoverkop struikgewas na struikgewas in te rennen en met weinig meer dan bramen op je snuit te komen, zul je verstandig accepteren dat een berekende voorbereiding de sleutel is tot het verfijnen van je aanvalsplannen. Op deze manier breng je niet alleen je intelligentie, optimisme en energie naar elk nieuw project, maar word je uiteindelijk de ingenieur van je eigen ontwerpen.

Vroeg of laat zul je, ondanks je angst voor verveling en afkeer van gelijkheid, je virtuoze jongleren met tijd, geld en energie inruilen voor een gedisciplineerd persoonlijk managementprogramma. Alleen door te leren omgaan met routine en je gretige hoektanden te laten zinken in de verveling van alledag, kun je hopen een gezond, harmonieus bestaan ​​te bereiken.