Jhooghiemstra
Image default
Bedrijven

Een schaftwagen kopen voor jouw bouwbedrijf?

Het kloppende hart van de bouwplaats

 
Schaftwagens zijn het kloppende hart van de bouwplaats en het epicentrum van gezellige momenten die je met je collega’s beleeft. Maar naast een plek waar je gezellig met elkaar schaft, heeft een bouwkeet nog meer te bieden. Als bouwondernemer, uitvoerder of aannemer is het om meerdere redenen slim om te kiezen een schaftwagen te kopen

 

Wat maakt een schaftwagen kopen zo aantrekkelijk? 

 
Voor jouw bedrijf kun je een schaftwagen huren, maar ook een schaftwagen kopen. De aankoop van een schaftkeet is voor de lange termijn de beste keuze die je voor jouw bouwonderneming kunt maken:

  • Een schaftwagen kopen betekent dat je zelf bepaalt waar en wanneer je jouw schaftwagen(s) gebruikt. Ook kun je de schaftwagen eventueel verbouwen, aanpassen of uitbreiden. Jij bepaalt dus wat er met jouw bouwkeet gebeurt!

  • Kopen is over een langere periode altijd goedkoper dan huren. Verder kun je jouw keet later altijd nog verkopen en hiervoor geld opstrijken. Met een huurkeet is dat niet mogelijk.

  • Een schaftkeet is een multifunctionele plek. Niet alleen bedoeld om lekker met jouw collega’s te schaften, maar ook bruikbaar als opslagplek voor apparaten, machines en gereedschap. Je bergt jouw materiaal aan het eind van de werkdag op in de keet om ze de volgende dag weer te kunnen gebruiken. Veilige opslag dus, terwijl ook slecht weer geen kans heeft om jouw gereedschappen en apparatuur aan te tasten.

  • Bij slecht weer, zoals hevige regenval of onweer, is het de ideale plek om op de bouwplaats naar toe te gaan om (tijdelijk) te schuilen.

 

 

Voordelig een betrouwbare schaftwagen kopen

 
Er zijn redenen genoeg dus om een kwalitatief goede bouwkeet aan te schaffen. Kies voor een verantwoorde en sterke schaftwagen en kijk nu naar de mogelijkheden die er op dit gebied zijn. Tegenwoordig kun je een keet snel en gemakkelijk online bestellen.