Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

Welke producten vind je allemaal bij steigerdeals?

Bij steigerdeals vind je natuurlijk steigers in alle vormen en maten, zoals rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen en ander steigermateriaal zoals platformen, opbouwframes, wielen en stabilisatoren en meer. Steigerdeals heeft het grootste assortiment van Nederland en dat is ook niet gek als je al hun producten ziet. Het zijn een heleboel producten maar wat houden deze producten allemaal in? Dat lees je verder hieronder.

Wat zijn rolsteigers?

Rolsteigers zijn steigers met wielen die je makkelijk kan verplaatsen. Doordat de meeste rolsteigers van aluminium zijn gemaakt zijn ze heel stevig en ook heel licht, dit in combinatie met de wielen zorgt ervoor dat rolsteigers makkelijk te verplaatsen zijn. Rolsteigers zijn heel hoog, ze kunnen wel hoger dan 14 meter zijn en dat maakt ze heel geschikt om buiten te werk te gaan. Wel is het volgens de overheid verplicht om je steiger hoger dan 8 meter te verankeren voor de veiligheid. Alle voordelen van een rolsteiger maakt het dan een rolsteiger vooral buiten gebruikt wordt, maar zijn er dan ook steigers die je binnen kan gebruiken?

Kan je kamersteigers binnen gebruiken?

Kamersteigers zijn relatief laag en ook licht van gewicht, dus deze steigers zijn ook uitermate geschikt voor binnengebruik. Kamersteigers zijn makkelijk te verstellen en op te bergen waardoor je ze makkelijk thuis kan opbergen. Omdat deze in bijna alle gevallen niet hoger zijn dan 8 meter hoef je deze ook niet te verankeren.

Steigeraanhangers

De steigeraanhangers van steigerdeals zijn ideaal voor het vervoeren van al je steigers en materialen. Als je nog niet over een steiger beschikt dan kan je ook een steigeraanhanger kopen met een steiger erbij, in één pakket. Ook ideaal omdat dit een heleboel onderzoek kan schelen. Naast een aanhanger inclusief steiger kan je ook een bakwagen aanschaffen inclusief steiger.