Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

WAAROM EEN SCHOONMAAKBEDRIJF HUREN IN ALKMAAR?

Bij schoonmaakbedrijf Alkmaar bent u verzekerd van kwaliteit professionaliteit en deskundigheid. Wilt u uw woonhuis, buitenhuis, werk, tuin, kerk, sportschool u noemt het maar op, laten reinigen, dan zijn wij bij schoonmaakbedrijf Alkmaar de oplossing voor u. Ons zeer klantvriendelijk maar bovenal ervaren personeel kan elke klus die ons wordt aangeboden aan. Verder werken wij met milieuvriendelijk en onschadelijke middelen wat u de garantie geeft dat al uw tegoeden goed maar ook schadevrij worden gereinigd. Verder zijn wij het enigst bedrijf in Alkmaar die uw omgeving schoonmaakt met garantie. Wordt iets stuk gemaakt door ons te doen, dan wordt dat in zijn geheel vergoed. Geen ander bedrijf in Alkmaar is zo ervaren, professioneel en deskundig als ons. 

HOE KRIJG IK EEN OFFERTE VAN JULLIE? 

Nauw dat is heel simpel. U maakt contact met ons via onze website, sociale media, of u belt of e mail ons met het verzoek tot het reinigen van uw omgeving hier in Alkmaar.  Vervolgens maken wij een afspraak met u om een visuele inspectie te plegen van hetgeen u graag gereinigd ziet. Na de visuele inspectie, die gepleegd wordt in uw bijzin wordt dan een rapport opgemaakt en dan naar u toegestuurd. In het rapport wordt aangegeven wat u schoon wilt maken, wat de oppervlakte is en de speciale details die verbonden zijn. Aan het eind van het rapport krijgt u een algehele offerte. Na goedkeuring van u kunnen wij dan overgaan tot het reinigen van uw huis op een afgesproken dag. En let wel dit alles kan binnen 24-48 uur geschieden, van contact maken met ons tot het volledig gereinigd hebben van uw huis.     

HOEVEEL KOST HET REINIGEN? 

De kost voor het schoonmaken van uw geliefde omgeving hier in Alkmaar is geheel afhankelijk van de oppervlakte van uw omgeving, van de details etc. wel kunnen wij u aangeven dat schoonmaakbedrijf Alkmaar de meest concurrerende en scherpste prijzen heeft, niet alleen in Alkmaar maar in heel Nederland. Dit doordat wij onze kosten heel laag houden, en doordat we efficiënt te werk gaan mede dankzij ons werk materiaal maar ook door onze jarenlange ervaring in het vak. Bij ons vindt u de best kwaliteit voor de laagste prijs.