Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

Videoconferencing waar u ook bent

De experts van InAvate Audio & Video Solutions vinden dat effectief vergaderen overal moet kunnen. Daarom staan ze te popelen om een dergelijk systeem voor u te faciliteren. Zo besparen ze u een hoop geld en tijd, omdat videoconferencing zoveel efficiënter is dan de ouderwetse fysieke manier van vergaderen. Deze manier van videovergaderen zorgt er namelijk voor dat u en uw collega’s op ieder moment en vanuit iedere locatie deel kunnen nemen aan de gesprekken die u met elkaar wilt voeren. Deze manier van communiceren is een van de grote zakelijke veranderingen van de moderne tijd. Laat daarom ook uw werk- of thuiswerkruimte innoveren door de specialisten achter dit bedrijf.

De voordelen van videoconferencing

Een van de belangrijke redenen waardoor videoconferencing zo effectief is, is het feit dat het reiskosten bespaart. U en uw collega’s hoeven zich niet langer naar een vergaderlocatie te begeven. Al de tijd die hiermee bespaard wordt, kan besteed worden aan nuttigere zaken. Daarnaast zorgt u ook voor een sterk verminderde uitstoot doordat u zich met u auto’s of andere voertuigen niet langer in het verkeer begeeft. Videoconferencing is dus ook een milieuvriendelijke optie. Iedere collega die u wilt spreken is na de installatie met de bijhorende audiovisuele middelen door experts van InAvate Audio & Video Solutions maar een paar klikken verwijderd voor een gesprek.

Ondersteun uw communicatie met audiovisuele middelen

Bij deze online manier van vergaderen in het wel uiterst belangrijk dat de hardware bestaat uit hoogwaardige audiovisuele middelen. Het is namelijk zo dat wel tot zeventig procent van alles communicatie tussen mensen af te leiden is uit non-verbale signalen. Audiovisuele middelen zorgen voor een synergie tussen beeld en geluid, net als bij fysieke interacties. Deze experts uit Ridderkerk zullen er daarnaast voor zorgen dat het volledige systeem is aangepast op uw behoeften en mogelijkheden. Zorg daarom ook voor duidelijke communicatie tijdens videoconferencing aan de hand van goede audiovisuele middelen.