Jhooghiemstra
Image default
Vervoer en transport

Moet jij jouw inboedel laten verschepen?

Verhuis jij binnenkort naar het buitenland en wil jij jouw inboedel laten verschepen? Dan staat dit bedrijf graag voor jou klaar! Dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw inboedel veilig in jouw nieuwe woonplaats terecht komt en dat je jouw nieuwe huis snel kan gaan inrichten. Dit bedrijf kan alles wat jij wil meenemen voor jou gaan verschepen. Of het nou jouw bed is, jouw kledingkasten of boeken en documenten, dit bedrijf heeft door jarenlange ervaring de deskundigheid die hiervoor nodig is. Dus ben jij van plan om binnenkort te verhuizen naar het buitenland? Neem dan snel contact op met dit bedrijf!

Correct 

Als jij jouw inboedel laat verschepen wil jij natuurlijk dat dit op een correcte manier gedaan wordt. Dit bedrijf zorgt ervoor dat alle papieren en benodigde documentatie in orde is en dat jouw meubels veilig aan zullen komen bij jouw nieuwe huis. Alle containers die zij gebruiken voor het verschepen van onder anderen jouw inboedel, zijn voorzien van een geldig CSC certificaat. Ook werken zij conform de Nederlandse Expeditie Voorwaarden en dus netjes volgens alle regels. Zo weet jij dat jouw inboedel in goede handen is. Wil jij ook graag jouw meubels laten verschepen door dit bedrijf? Vraag dan een offerte aan!

Offerte

Als jij graag jouw inboedel wilt laten verschepen door dit bedrijf, zal je er geen spijt van gaan krijgen. Je kunt op hun website makkelijk een offerte aanvragen zodat jij de kosten kan gaan inschatten. Met een handige volume calculator die zij op de website hebben, kun je de kubieke meter van de inboedel die jij wilt laten verschepen makkelijk berekenen. Nadat jij een offerte hebt aangevraagd ontvang je van hen een offerte voor het verschepen van jouw inboedel. Als je er mee eens bent kun je makkelijk en snel een boeking plaatsen door een mail te sturen!