Jhooghiemstra
Image default
Dienstverlening

Ins en outs loodgietersberoep

De loodgieter. Iedereen heeft er wel eens van gehoord en een hele hoop mensen hebben er ook wel eens mee te maken gehad. Het beroep bestaat al vele jaren aangezien de loodgieter iemand is die helpt bij het repareren van onder andere het watersysteem in de woning als het centrale verwarmingssysteem in de woning. Een loodgieter is dus iemand die altijd nodig is omdat iedereen gebruik maakt van water en ook natuurlijk van warm water voor zowel de kraan, de douche als in de radiatoren. We gaan u laten zien wat wij van loodgieter Amstelveen allemaal doen en waarvoor u ons kunt bellen.

 

Waterlekkages verhelpen

Een van de taken waar wij als loodgieter vaak voor gevraagd worden, is voor waterlekkages verhelpen. Er lopen enorm veel leidingen door de woning. Leidingen die vaak water vervoeren. U kunt hierbij denken aan leidingen die naar het toilet of ander sanitair loopt, maar ook leidingen die naar radiatoren lopen. Door deze leidingen stroomt natuurlijk water en in deze leidingen kan een lek ontstaan. Dit noemen we dus een lekkage. Dat kan heel vervelend zijn omdat het water vervolgens uit de leiding zal lopen en schade aan kan richten op andere plekken. Water zorgt er daarnaast voor dat ergens schimmels kunnen groeien en deze kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. Er zijn verschillende manieren om een lekkage te herkennen. Aangezien er water uit de leiding lekt, kan het zijn dat u ergens wateroverlast ondervindt. Ook kan het zijn dat er een vlek achter de muur ontstaat waar dan water zit en het kan zijn dat u een muffe lucht ruikt. Het kan zijn dat deze muffe lucht namelijk afkomstig is van de schimmel die groeit door het water wat uit de leiding lekt. Wanneer u het idee heeft dat u een lekkage heeft, kunt u loodgieter Amstelveen contacteren om u te helpen. Wij zullen dan de lekkage opzoeken, aangezien die niet altijd direct te vinden is, en deze voor u verhelpen. Ook kunnen wij voor andere problemen naar u toe komen.

 

Verstoppingen en CV problemen

Ook bij verstoppingen kunnen wij u helpen. Bij een verstopping merkt u dat water niet weg wil lopen. Dit kan bij uw gootsteen het geval zijn, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk in uw douche of toilet. U kunt water niet meer wegspoelen wat natuurlijk heel vervelend is en daarom kunt u ook dan ons het beste inschakelen om u te helpen. Wij proberen de blokkade dan voor u te vinden en zorgen ervoor dat deze opgelost wordt. Het water kan vervolgens weer doorlopen. Ook problemen aan uw cv ketel kunnen wij voor u oplossen. U merkt bijvoorbeeld dat de radiator niet op wil warmen of dat er geen druk in uw kraan zit. Ook kunnen wij de ketel periodiek controleren op eventuele storingen zodat wij deze tijdig kunnen herstellen en u niet zonder ketel komt te zitten.

 

Contact met ons opnemen

Er zijn verschillende problemen waar wij u bij kunnen helpen. Mocht u contact met ons willen opnemen, kunt u dit doen via de volgende website: Loodgieter Amstelveen. Daarnaast vindt u op deze site meer informatie over de werkzaamheden die wij voor u kunnen gaan uitvoeren en natuurlijk eventuele vragen stellen of opmerkingen doorgeven die u wellicht heeft naar aanleiding van deze tekst.

https://loodgieter-amstelveen.nu/