Jhooghiemstra
Image default
Zorg

Geef je zelfvertrouwen een boost met deze 4 behandelingen

Moeders hebben het druk. Ze rennen niet alleen rond om hun kinderen in leven en gezond te houden. Ze jongleren ook met een carrière, relaties met partners, vrienden en familieleden. Met al dat gaande is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat je geen tijd hebt voor jezelf. Zelfs als je een moeder bent die het gevoel heeft dat ze wat “ik”-tijd nodig heeft of haar uiterlijk na de bevalling wil verbeteren, kunnen deze ingrepen je helpen om er beter uit te zien en je beter te voelen over je lichaam na de baby. Kies altijd voor een goede kliniek met de juiste spullen van de operatietafel leverancier voor het beste resultaat. Hier zijn 4 behandelingen die je kunt ondergaan!

Liposuctie

Liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij vet uit specifieke delen van het lichaam wordt verwijderd. Het kan worden gebruikt om cellulitis te behandelen en overtollige huid te verwijderen na aanzienlijk gewichtsverlies. Een liposuctie kan ook helpen om het uiterlijk van vooruitstekend maagweefsel te verminderen. Dit kan namelijk het gevolg zijn van zwangerschap of overgewicht. De kosten zijn voornamelijk afhankelijk van het type en aantal gebieden dat je wilt laten behandelen.

Facelift

Een facelift is een cosmetische ingreep waarbij een operatie wordt gebruikt om overtollige huid te verwijderen en de onderliggende spieren aan te spannen. Het kan op het hele gezicht worden uitgevoerd, inclusief de nek, en wordt vaak gecombineerd met andere procedures zoals oogliften of ooglidoperaties. Het duurt meestal 10-15 jaar voordat nieuwe verzakking begint op te treden. Er zijn meerdere soorten facelifts beschikbaar, maar ze maken allemaal gebruik van een incisie in de hoofdhuid die van oor tot oor rond de achterkant van elke kant van je hoofd loopt.

Borstlift

Een borstlift is een chirurgische ingreep om overtollig huid en weefsel van de borsten te verwijderen. Het kan worden uitgevoerd bij vrouwen die volume in hun borsten hebben verloren door veroudering, zwangerschap of gewichtsverlies. De procedure zorgt ervoor dat je borsten voller lijken door de huid opnieuw te vormen en over je borstspieren te plaatsen. Het resultaat is stevigere borsten die er jeugdiger en natuurlijker uitzien dan voor de operatie.

Buikwandcorrectie

Een buikwandcorrectie is een operatie waarbij vet en huid van je buik worden verwijderd, met als resultaat een plattere en stevigere buik. De procedure kan ook helpen om het uiterlijk van je taille te verbeteren. Een buikwandcorrectie kan vaak worden gedaan als onderdeel van een mama-make-over pakket, dat ook borstvergroting en liposuctie omvat. De meeste moeders merken dat hun lichaamsvorm drastisch verandert als ze eenmaal bevallen zijn van hun baby of baby’s. Dus als je klaar bent voor enkele verbeteringen op de lange termijn, is dit misschien de juiste keuze. De operatie duurt tussen de twee en drie uur, maar de hersteltijd is afhankelijk van hoeveel werk er moet worden gedaan.