Jhooghiemstra
Image default
Onderwijs

The Square Mile is een taleninstituut met een uitstekende naam op het gebied van zakelijk Engels.

Voor een taalcursus Nederlands, Duits, Chinees of Russisch kunt u ook terecht bij dit instituut. De taaltrainers hebben ervaring met het geven van cursussen op maat. Deelnemers zijn werkzaam in branches als de logistiek, offshore, (semi-)overheid, ICT en tuinbouw. Soms gaat het om een individuele opleiding, in andere gevallen is sprake van meer dan 100 cursisten.

Geen enkele taalcursus van The Square Mile is hetzelfde. We gaven al aan dat de groepsgrootte kan wisselen. Andere punten van onderscheid zijn bijvoorbeeld de volgende drie.

De locatie. De training kan incompany (bij het bedrijf zelf) worden gehouden, maar ook in een van de klaslokalen waar The Square Mile de beschikking over heeft. De derde mogelijkheid is online. De afgelopen paar jaar is de manier waarop we werken ingrijpend gewijzigd. Thuiswerken is heel gewoon en een combi van naar kantoor gaan en thuiswerken is de nieuwe standaard. Voor online trainingen wordt meestal MS Teams of Zoom gebruikt.

De inhoud. Die wordt helemaal toegespitst op de wensen en behoeften van de betreffende groep. De ene training staat in het teken van effectief overleggen, onderhandelen en vergaderen. De andere cursus heeft als belangrijkste doelstelling het leren opstellen van heldere, grammaticaal correcte en beleefde mails.

De opzet en de duur. Het komt regelmatig voor dat een bedrijf aanklopt bij The Square Mile, omdat er net een nieuwe klant is bijgekomen in het buitenland. Dat er haast bij is, is voor de taaltrainers van The Square Mile geen probleem. Ze geven regelmatig spoedcursussen.

Dit zijn talen om uit te kiezen bij The Square Mile: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, Russisch, Portugees, Italiaans, Arabisch, Pools en Turks. Het startniveau kan eenvoudig online worden getest via deze link: https://www.thesquaremile.nl/taalniveautest/. Dit zijn de opleidingsniveaus van de taalcursussen: basiscursus (niveau 1 (A1)); niveau 2 (A2); niveau 3 (B1); niveau 4 (B2); niveau 5 (C1); niveau 6 (C2). Aanvullend zijn er speciale trainingen gericht op werkzaamheden van ondersteunend personeel of op correspondentie en email.

https://www.thesquaremile.nl