by

Ervaar de echte grillsmaak door eens een steak op de barbecue te leggen

Bij Beef & Steak kunt u uitzonderlijke stukken vlees bestellen en die op de barbecue bereiden. Een Tomahawk steak bestellen, is bijvoorbeeld echt iets waar u uw gasten op kunt trakteren. Er zijn verschillende soorten steak. Zo kunt u kiezen voor het welbekende kogelbiefstuk, maar ook voor de ossenhaas, entrecote, côte de boeuf. Allen zijn afkomstig van een ander deel van de runderen. Erg bekend is Angus vlees als het om steak gaat. Dit vlees is afkomstig van het welbekende Angus runderras, dat oorspronkelijk uit de USA komt. U kunt echter ook kiezen voor een minder bekende Wagyu steak of Zuid-Amerikaans rundvlees. Al dit lekkers kunt u bestellen in een BBQ pakket. U krijgt er dan onder andere hamburgers en spareribs bij. Dat wordt genieten!

Leer barbecueën van een pitmaster en bereid de heerlijkste spareribs, steak en Angus vlees

Wilt u ook BBQ meester worden en uw gasten versteld laten staan van het vlees dat van uw BBQ afkomt? Dan is hier een tip voor u: oefenen, oefenen, oefenen! Door veel te oefenen wordt u vanzelf beter. Als dat u niet snel genoeg gaat voor u, kunt u ook een barbecueworkshop van een echte pitmaster volgen. Wilt u de lekkerste spareribs leren bereiden? Dan kiest u voor een workshop die u daar alles over leert. Bent u juist nog een groentje op het gebied van barbecueën? Natuurlijk zijn er ook genoeg beginnersworkshops. Na het volgen van de workshop kunt u gelijk een BBQ pakket aanschaffen en aan de slag gaan met heerlijk Angus vlees, spareribs of steak.

Stel uw eigen BBQ pakket samen vol lekker en kwalitatief vlees

U kunt bij Beef & Steak een eigen BBQ pakket samenstellen van unieke soorten vlees die u in de supermarkt niet snel tegen zult komen. Bent u gek op spareribs, steak of wilt u liever Angus vlees bestellen? Werkelijk al het vlees dat u lekker vindt, kunt u toevoegen aan uw BBQ pakket. U kunt kiezen voor een BBQ pakket voor 2 personen, maar ook als u met een grotere groep wilt genieten van een uitgebreide barbecue is dat mogelijk. Als u gek bent op één vleessoort, bijvoorbeeld spareribs of steak, kunt u ook een pakket bestellen dat alleen dit vlees bevat. Het lekkerste barbecuevlees allemaal in één BBQ pakket, het is mogelijk!