Jhooghiemstra
Image default
Recreation / Pets

Elektrisch sigaretten maken met een machine

Waar vele rokers overstappen naar de E-Sigaret zoeken tabaks rokers naar alternatieven om de kosten van roken draaglijk te houden, vele verstokte rokers doen dit met behulp van een sigarettenmachine – al dan niet automatisch. Dit levert al snel fikse besparingen op van enkele duizenden Euro’s op jaarbasis

Aanschaf van artikelen voor het zelf fabriceren van een sigaret

Het is helemaal niet moeilijk of gecompliceerd om zelf je sigaretten maken. Het vergt een klein beetje oefening, wat handigheid en een paar minuten per dag om je sigaretten in het vore te maken als je de deur uit moet. De geldbesparing is aanzienlijk en uiteindelijk rook je eigen productie en creatie!

Essentiële aankopen

Drie producten zijn onmisbaar wanneer je overstapt op het zelf maken van je sigaretten, te weten: de machine die de sigaretten maakt, de sigarettenhulzen en hun inhoud: de tabak. Op de genoemde site staan vele beschikbare modellen die in hoofdzaak verschillen tussen handmatige of automatische bediening. Prijzen lopen uiteen van 5 tot 100 euro, al naar gelang het bedieningsgemak en de snelheid waarmee de sigaretten worden gefabriceerd.

Tabak kun je het beste in blik halen bij de tabakswinkel, supermarkt of online bestellen. Speciale tabak voor de zelfproductie van sigaretten is in alle topmerken verkrijgbaar. Sigarettenhulzen koop je in 2 sizes: normaal of XL, extra lang, en is verkrijgbaar in verschillende smaken en merken.

Leuke accessoires

Als je buiten de deur gaat voor je werk, voor een avondje uit of op familiebezoek, moet je van te voren genoeg sigaretten maken om, tijdens je afwezigheid thuis, te kunnen roken. Om die mee te nemen is een sigarettendoosje onmisbaar. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen, modellen en vormen en kleuren. Een roker gaat natuurlijk ook nooit zonder aansteker de deur uit. Setjes van 5 wegwerpaanstekers met vele leuke prints en kleuren zijn verkrijgbaar online tegen een kleine vergoeding. Ze gaan langer mee dan die uit de supermarkt en zijn bovendien ook nog goedkoper. Wil je iets meer uitgeven voor een blijvende aansteker, check dan onze verschillende modellen Zippo’s en bijbehorende vuursteentjes, navulvloeistof en lontjes. Ook voor leuke en betaalbare asbakken verwijzen wij je naar de betreffende pagina om daar je favoriete model te bestellen.

Om roken betaalbaar te houden is het niet noodzakelijk om over te stappen naar een E-sigaret. Je eigen sigaretten maken is een goede optie voor mensen die niet willen overstappen naar een elektrische verdamper