Jhooghiemstra
Image default
Aanbiedingen

4 manieren om uw humeur een boost te geven

Zit u de laatste tijd niet zo lekker in uw vel? Voelt u zich vaak neerslachtig en depressief? Iedereen heeft wel eens een wat mindere dag. Wanneer u echter ervaart dat er meer downs zijn dan ups, dan is het tijd om er iets aan te doen. Gelukkig zijn er veel manieren te bedenken waarop u uw humeur kunt verbeteren. In deze blog willen we er graag vier behandelen. Leest u mee?

 

Manier 1: omring u met positiviteit

 

Hiermee bedoelen we dat het belangrijk is om positieve mensen om u heen te hebben. Ons eigen humeur kan namelijk makkelijk beïnvloed worden door het humeur van anderen. Wanneer de mensen om u heen ook negatief in het leven staan, is het moeilijk om elkaar uit die sleur te halen. Een goed humeur is besmettelijk. Door u te omringen met positieve mensen, is de kans groot dat u weer een andere, positieve kijk op het leven krijgt.

 

Manier 2: schrijf de problemen van u af

 

Niet iedereen kan op ieder moment voor u klaar staan. Soms zult u in een situatie terechtkomen waar u niet meteen op de hulp van anderen kunt rekenen. In zo’n geval doet u er goed aan om de problemen van u af te schrijven, bijvoorbeeld in een dagboek. Door bepaalde nare gebeurtenissen en negatieve ervaringen op te schrijven, blijft u er niet mee rondlopen en slaapt u ’s nachts wellicht ook beter.

 

Manier 3: ervaar de voordelen van micro dosing

 

Micro dosing is een methode om geestverruimende psychedelische stoffen in een zeer kleine hoeveelheid tot u te nemen. Door de dosering van deze stoffen te beperken, hoeft u niet bang te zijn voor een ‘trip’ of hallucinaties, maar profiteert u wel van verschillende gezondheidsvoordelen die deze stoffen met zich meebrengen. Zo kunt u zich er vrolijker en opgewekter door voelen. Ook kan het helpen bij depressies en paniekaanvallen. De basis voor micro dosing zijn 100 procent organische paddo’s.

 

Manier 4: beloon uzelf!

 

Heeft u een bepaald doel behaald? Is iets gelukt waar u in eerste instantie zo ontzettend tegenop zag? Beloon uzelf! U mag uzelf af en toe best eens iets gunnen. Zorg goed voor uzelf en wees vooral niet al te kritisch op uzelf. Maak tussen het werk en alle andere bezigheden door voldoende tijd vrij voor vrienden, hobby’s en ontspanning.

 

https://dutchmicrodosing.com/